Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár hete máshogy nyög az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hete máshogy nyög az ágyban, megcsal?

Figyelt kérdés
Komoly kérdés, igen. Az utóbbi időben észrevettem, hogy másféle hangokat is hallok tőle miközben kényeztetem. Minek a hatása lehet ez? Én semmit sem változtattam…
2023. szept. 19. 18:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsal akkor pont hogy lassabban megy el. Ami amúgy önmagában messze nem jelent megcsalást, mert az újdonság varázsa gyorsan elmulik, és akkor ez tovább tart (ez szintén nem jelent megcsalást.)

De ha még gyorsabb is mint eddig, az aztán végképp nem a megcsalás jele.

2023. szept. 19. 20:10
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

"A szexuálpszichológusok szerint, aki nyög és kiabál meg mindenféle röhejes hangot ad ki, az igazából nem élvezi a szexet, mivel ahhoz koncentrálni kellene, nem sikogatni."

Ezt belinkelhetnéd. Én pl maszturbálás közben nyögdécselek a legtöbbet, egyszerűen nem tudok csendben maradni, mert nincs kontrollom.

2023. szept. 19. 20:16
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom nő vagy vagy férfi :D, de a nőknek nem kell ehhez se hangképzés:)
2023. szept. 19. 20:21
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok. Nekem kell. Próbáltam némán és nem megy.

Te minden nőt láttál szex közben? Érzed, amit mások szex közben? Vagy te nő vagy, ezt gondolod, és akkor ez az igazság, és bele lehet rúgni a másikba, aki nem ilyen?

2023. szept. 19. 20:40
 15/41 anonim ***** válasza:
0%

Bárkibe belerúgok, ha megérdemli:D

Szerintem ez nem egy általános kérdés, mindenkinek más, meg különben is nem mindegy mit csinál egy ember szex vagy önkielégítés közben?

Jézusom, ez most miért téma?Felőlem még táncolhat is közbe, ha neki csak úgy megy

2023. szept. 19. 20:44
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Te tetted témává, amikor kijelentetted vigyorogva, hogy hangtalanul élvezik a nők a szexet. És minden tapasztalatod annyi, hogy nő vagy. Tehát egyetlen nő tapasztalatai alapján általánosítasz mindenkire.

Teljesen korrekt lett volna leírni, hogy neked koncentrálni kell, így nem tudsz hangoskodni. A szexuálpszichológusok kutatásairól pedig továbbra is várom a linket.

2023. szept. 19. 20:49
 17/41 anonim ***** válasza:
0%

Szülésznő voltam másfél évig.

Tanultam szexuálpszichológiát. De majd ha ku..ra ráérek, előásom valahonnan a jegyzetemet. Jézusom

2023. szept. 19. 20:57
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Szülésznőként érezted mások orgazmusát?

Csak linket kérek. Egyetlen egyet. Vagy egy nevet.

Rákerestem, angolul, és nem találok semmit, ami azt állítaná, hogy aki nyög, az nem élvez.

2023. szept. 19. 21:02
 19/41 anonim ***** válasza:
0%

Ehhez link kell? Úristen de fárasztó tudsz lenni. Majd keresek, ha nem éppen irogatok az álompasimnak:)

Most viszem a csibémet fürödni és altatni. Ha nem alszom el, keresek linket.HHa elalszom, akkor holnap.

Jó éjszakát bizalmatlan kis ismerősöm. (Nem vagyok ám doktor sem, 8 általámosom van, segélyből élek Te hülye)

Puszi

2023. szept. 19. 21:07
 20/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem bizalmatlan vagyok, hanem nő vagyok, és nem csendben élvezek. Tehát ha te azt mondod, hogy csendben kell, akkor te olyan vagy. Hogy mit kompenzálsz azzal, hogy neked az kell, hogy mindenki csendes legyen, nem tudom.

Nem fogsz szart se küldeni. Mindenki csak ideokádja, amit hisz, és nem bizonyítja semmivel.

2023. szept. 19. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!