Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete máshogy nyög az ágyban, megcsal?
"Én semmit sem változtattam…"
Akkor pont azért. Megismerted a "baromira unom már, cs.szd meg" nyögését.
Én mindig változtattam valamit a szexen. Ez nem jelenti azt, hogy megcsal.
De nincs kizárva. Ha aggódsz miatta akkor nyugodtan kérdezd ki. Saját tapasztalatból mondom, hogy minnél jobban megsértődik annál esélyesebb.
Jó esetbe kiderül , hogy megcsalt-e vagy nem .Rossz esetbe évekig folytatja a hátad mögött.
A szexuálpszichológusok szerint, aki nyög és kiabál meg mindenféle röhejes hangot ad ki, az igazából nem élvezi a szexet, mivel ahhoz koncentrálni kellene, nem sikogatni.
Hát mit mondjak, ezzel teljesen egyet tudok érteni:D
Bár én ismerek olyan nőt, akinek olyan szomszédai vannak, hogy mikor a mama nincs otthon(együtt laknak) a 3 évest kiteszik a folyosóra, ők meg olyan világot rendeznek, hogy ismerősöm és a kisfia a konyhán kénytelen inkább aludni.
Szegény kisfiú úgy tudja, a néninek fáj a foga.:D:D:D
Két perc egy egészséges nőnek is elég, ha kívánja a másikat. Ennél még kevesebb is.
De ha nem akkor akár órákig is szenvedhet rajta valaki, akkor sem lesz semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!