Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem hogy rám erőlteti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem hogy rám erőlteti a gyerekét ?

Figyelt kérdés
Van egy párom akivel hosszabb ismeretség után pár hónapja összejöttünk . Van van egy 6 éves gyereke akit 2honapja mutatott be . A probléma az hogy úgy érzem hogy rám akarja néha erőltetni a gyereket hogy ugy szeressem mintha saját lenne és ugy álljak hozzá . Kedves vagyok vele kedvel ö us én is őt de szeretném ha hagyná a párom hogy a dolgok haladjanak maguktól nem erőltetett menetben. Ezalatt az értem hogy pl volt többször olyan hogy megjegyezte viccesen hogy mostmár végem meg kössem fel a gatyát mert van már egy gyerekem . Meg legutóbb azon vesztünk össze mert épp beszélgettem valakivel amikor telefonon beszélt a gyerekével és a gyerek engem is kért . Oda hozta beszélgettem vele kicsit és kérte vissza az anyját én elköszöntem és visszaadtam neki de az volt a baja hogy meg sem vártam hogy a gyerek is mondja hogy" szia" . És akkor elvárta hogy én hagyjak csapot papot ha a gyerek akar velem beszélni tegyek félre mindenkit és mindent mert ö a legfontosabb meg ha lesz sajátom azzal is igy csinálok majd? Elmagyaráztam neki hogy 2 honap után azért be várja már el hogy ugy szeressem és ugy tekintsek rá mint ha sajátom lenne ahogy ő csinálja . Erre besértödött hogy én nem akarom elfogadni az ő gyerekét és nem tudom elmagyarázni neki . Hogy akkor mostantól nem is erőlteti ls többet nem hozta hozzám a gyereket . Most én látom rosszul vagy ez már tényleg erőltetett?

2023. szept. 19. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nőként is azt mondom ez így nem normális, csak pót apát keres.
2023. szept. 19. 12:34
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Instant menekvés…
2023. szept. 19. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Hol van a bioapa?
2023. szept. 19. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
22%
Életben még sajnos.
2023. szept. 19. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Na, ez meredek. Erőlteti, tényleg. Nem normális.
2023. szept. 19. 17:20
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

K.K!

Ezt a kérdést egyéb fórumokon is meg lehet ám vitatni:)

én most át is megyek, mert itt szűkös a hely.

De majd ajánlani fogom ezt a fórumot is:D

2023. szept. 19. 17:31
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

K.K!

Egy minimális nekem is van, azért vagyok író.

De ha ennyi feszültség és düh van benned inkább szexelhetnél is helyette:D:D:D

Te hülye! Vagy szaggassál nokedlit az exeddel:)Gombával is fonom:D

Szeretlek!

Puszi

2023. szept. 19. 17:58
 18/20 A kérdező kommentje:
És még nekem esett utána mikor kimondtam hogy ne erőltesse ennyire , nem vagyok a gyerek apja ne várja tőlem már most hogy úgy álljak a gyerekhez mint a lányos apák. Most én vagyok a szemét aki egy életre megbántottam ezzel, hogy kijelentettem nem vagyok az apja . De csupán arra értettem hogy vér szerinti apja nem vagyok és lazítson , hagyja maguktól akakulni a dolgokat.
2023. szept. 19. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves 18-as nem miattad ideges szerintem, hanem a saját tehetetlensége miatt
2023. szept. 19. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18-ra:

Van előnye annak, hogy mindez most kibukott.

Én a helyedben nagyon elgondolkodnék, hogy együtt tudnék-e élni ezzel a nővel.

Félretéve azt, hogy pótapát keres a gyerekének, ráadásul nagyon kiakad, ha valami nem úgy van, ahogyan ő akarja, vagy valaki nem úgy látja a világot, ahogyan ő (vagy ahogyan neki lenne érdeke).

Na, énnekem ez utóbbi lenne kizáró ok a párkapcsolatnál.

2023. szept. 19. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!