Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem hogy rám erőlteti a gyerekét ?
Gyakorlatilag érthetetlen zagyvaság a szöveged a vesszők hiánya miatt.
És jó lenne leírnod, hogy melyikőtök a férfi, melyikőtök a nő a párkapcsolatban, és a gyereket a párod neveli-e vagy csak láthatáson vannak nála.
Kedves Kérdező, én ismerek olyat, ahol nulla a contakt, sőt még az anyja nevén is van a gyerek.
De szerintem ez az egész nem is érdekes, mert azért nem mindenki akarja másra ráerőltetni a gyerekét, pláne azért, mert neki se hiányozna egy ilyen férfi.
De 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy találsz olyat, aki nem ilyen problémás és tetszik is Neked. Nem vagy annyira elcseszve, mint amennyire gondolod, Te is csak amögé bújkálsz, önmagában "hazugság" (Jézusom, azért azt már majd javítsd már ki, iszonyat gáz, meg máshol is a szó végi u-kat egy csomó helyen hosszan írod baszki):D
Puszi!
#3 vagyok, most újra végigolvastam.
Szóval: egyetértek veled.
A gyerek anyja teljesen értelmetlenül erőlteti a kapcsolatot a gyerek és közted.
Gondolom, kérdező, neked nincs gyereked. Akinek nincs, az nem tud pár hét alatt apává-anyává lenni. A sajátod egészen más lesz, egyszerűen azért, mert eleve 9 hónapig várni fogsz rá, és utána újszülött korától veled lesz.
És persze, ha lesz saját gyereked, akkor már minden gyerekkel könnyebben fogsz bánni.
Nem nagyon értem a párod viselkedését. Mintha nem magának keresne társat (persze olyat, aki a gyerekével is megtalálja a közös hangot), hanem mintha a gyereknek keresne apát. Ezzel még egy alapvetően gyermekszerető férfit is elüldöz maga mellől.
Hatos/hármas írta le legjobban a dolgot.
"Mintha nem magának keresne társat (persze olyat, aki a gyerekével is megtalálja a közös hangot), hanem mintha a gyereknek keresne apát."
Ez a lényeg és sajnos pont ettől nem fog működni a kapcsolat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!