Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem hogy rám erőlteti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem hogy rám erőlteti a gyerekét ?

Figyelt kérdés
Van egy párom akivel hosszabb ismeretség után pár hónapja összejöttünk . Van van egy 6 éves gyereke akit 2honapja mutatott be . A probléma az hogy úgy érzem hogy rám akarja néha erőltetni a gyereket hogy ugy szeressem mintha saját lenne és ugy álljak hozzá . Kedves vagyok vele kedvel ö us én is őt de szeretném ha hagyná a párom hogy a dolgok haladjanak maguktól nem erőltetett menetben. Ezalatt az értem hogy pl volt többször olyan hogy megjegyezte viccesen hogy mostmár végem meg kössem fel a gatyát mert van már egy gyerekem . Meg legutóbb azon vesztünk össze mert épp beszélgettem valakivel amikor telefonon beszélt a gyerekével és a gyerek engem is kért . Oda hozta beszélgettem vele kicsit és kérte vissza az anyját én elköszöntem és visszaadtam neki de az volt a baja hogy meg sem vártam hogy a gyerek is mondja hogy" szia" . És akkor elvárta hogy én hagyjak csapot papot ha a gyerek akar velem beszélni tegyek félre mindenkit és mindent mert ö a legfontosabb meg ha lesz sajátom azzal is igy csinálok majd? Elmagyaráztam neki hogy 2 honap után azért be várja már el hogy ugy szeressem és ugy tekintsek rá mint ha sajátom lenne ahogy ő csinálja . Erre besértödött hogy én nem akarom elfogadni az ő gyerekét és nem tudom elmagyarázni neki . Hogy akkor mostantól nem is erőlteti ls többet nem hozta hozzám a gyereket . Most én látom rosszul vagy ez már tényleg erőltetett?

2023. szept. 19. 10:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Jól érzed, erőlteti. Borzasztó személyiség lehet, minek vagy vele?
2023. szept. 19. 10:21
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem egészséges amit művel és nem igazán csak veled szemben hanem a gyermekkel szemben sem.
2023. szept. 19. 10:26
 3/20 anonim ***** válasza:
43%

Gyakorlatilag érthetetlen zagyvaság a szöveged a vesszők hiánya miatt.

És jó lenne leírnod, hogy melyikőtök a férfi, melyikőtök a nő a párkapcsolatban, és a gyereket a párod neveli-e vagy csak láthatáson vannak nála.

2023. szept. 19. 10:33
 4/20 A kérdező kommentje:
3/3 Elnézést az írás miatt . Én vagyok a férfi és a gyereket ő neveli de még nem lakunk együtt .
2023. szept. 19. 10:43
 5/20 anonim ***** válasza:
11%

Kedves Kérdező, én ismerek olyat, ahol nulla a contakt, sőt még az anyja nevén is van a gyerek.

De szerintem ez az egész nem is érdekes, mert azért nem mindenki akarja másra ráerőltetni a gyerekét, pláne azért, mert neki se hiányozna egy ilyen férfi.

De 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy találsz olyat, aki nem ilyen problémás és tetszik is Neked. Nem vagy annyira elcseszve, mint amennyire gondolod, Te is csak amögé bújkálsz, önmagában "hazugság" (Jézusom, azért azt már majd javítsd már ki, iszonyat gáz, meg máshol is a szó végi u-kat egy csomó helyen hosszan írod baszki):D

Puszi!

2023. szept. 19. 10:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok, most újra végigolvastam.

Szóval: egyetértek veled.

A gyerek anyja teljesen értelmetlenül erőlteti a kapcsolatot a gyerek és közted.

Gondolom, kérdező, neked nincs gyereked. Akinek nincs, az nem tud pár hét alatt apává-anyává lenni. A sajátod egészen más lesz, egyszerűen azért, mert eleve 9 hónapig várni fogsz rá, és utána újszülött korától veled lesz.

És persze, ha lesz saját gyereked, akkor már minden gyerekkel könnyebben fogsz bánni.

Nem nagyon értem a párod viselkedését. Mintha nem magának keresne társat (persze olyat, aki a gyerekével is megtalálja a közös hangot), hanem mintha a gyereknek keresne apát. Ezzel még egy alapvetően gyermekszerető férfit is elüldöz maga mellől.

2023. szept. 19. 10:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ràd akarja erőltetni, nagyon ragacs a nő. Keress gYerekmentest jobban jársz.
2023. szept. 19. 10:59
 8/20 anonim ***** válasza:
86%
Kuurvára mindegy, ki a nő meg férfi, ez egyik esetben sem oké.
2023. szept. 19. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Hatos/hármas írta le legjobban a dolgot.

"Mintha nem magának keresne társat (persze olyat, aki a gyerekével is megtalálja a közös hangot), hanem mintha a gyereknek keresne apát."

Ez a lényeg és sajnos pont ettől nem fog működni a kapcsolat sem.

2023. szept. 19. 12:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
2023. szept. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!