Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfitól nem lehet elvárni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfitól nem lehet elvárni, hogy ne nézze a nőket, ugye?

Figyelt kérdés

Tehát ha az én világomba ez nem fér bele, egyszerűen nem tudom lelkileg elfogadni azt a tényt, hogy a férfi aki után alakítottam az életem, hogy boldog családként éljünk csorgatja a nyálát a cicababákra… Akinek a gyerekét akarom majd kihordani, nevelni, ami miatt az egész testem és az életem megváltozik. Aki nekem az első ès mindenbe támogatom, hűséges vagyok, gondoskodó, ápolt, minden vágyam egy harmonikus család felépítése volt amiben kölcsönös szeretetben élhetünk;ezek mellett csak úgy fogadjam el, hogy állati szinten van aki ha meglát egy nőstényt rögtön nyomná?

Sajnos voltam olyan naiv, hogy ismerkedéskor semmilyen külső tényezőt nem néztem, csak hogy milyen ő mint ember. Aki jónak tűnt, humoros, őszinte, ugyanazokkal a vágyakkal, apró figyelmességgel, legszebb bókokkal és elvoltam varázsolva. Azt gondoltam ez a lényeg, még ha most kocsimosóban dolgozik és 0 forintja van, nem szamit, csak hogy jól bánik a lelkemmel és igazán szeret.

Szóval tanultam, fejlesztettem magam, jelenleg külföldön húzzuk az igát, hogy legyen valamink. Ő meg ha épp nem vagyok mellette bújja a neten a fullos nőket. Sokáig tagadta, de az algoritmus nem hazudik. Szexi, festett, kigyúrt bombázó nők ugranak fel szinte az összes oldalán. Én meg itt vagyok annyi éve mellette, kitartóan, semmi külső vagy anyagi dolgot nem elvárva, fitten, nőiesen tartva magam, de nyilván azokkal nem versenyezhetek ès ezzel szembesülök. Ahelyett, hogy értékelné, hogy ilyen nő van mellette, pláne hogy imádok szexelni is… de a mai világban ennyit ezeket nyújtani egy kapcsolatban nem elég?!

Komolyan nem értem a férfiakat, főleg így, hogy ő pl a saját külsejére nem ad, ruhát csak akkor vesz, ha az előző elszakadt, haj nyirás magának 3-al, 0 izom és így vágyik egy olyan ribire? Ilyenkor azt kívánom bárcsak én is a pénzre mentem volna, ha már ugyanezt kapnám de nem kellene ennyit gürcölni. Sokan mondják, hogy ez a férfi működés, megnèzik kell nekik, ez legkisebb “rossz” és örüljek, hogy csak ennyi bajom van vele. Ezzel a megalázottság érzéssel mit kezdjek? Tényleg elkell fogadni, ha férfival élsz , vagy jöhetnek a macskák?27n

2023. szept. 17. 03:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Te is ugyanúgy megnézed a jó pasikat. Annyi a különbség, hogy a nők képesek kevésbé feltűnően tenni ezt.
2023. szept. 17. 08:21
 12/15 A kérdező kommentje:

Szóval nincs önértékelésem, ha nem tetszik, hogy a párom az összes közösségi oldalán tökéletesre plasztikázott nőket bámul rendszeresen? Irónia nélkül kérdezem, a többi nő ezt szemrebbenés nélkül elfogadná, tudnátok érezni a biztonságot, hogy elegek vagytok a párotoknak és csak titeket szeret? Nem bántana, hogy miért van erre ilyen igénye?

Nem arról van szó, hogy ne nézhetne rá másra, én is látom ha egy férfi jól néz ki, rendben van, vannak még szép emberek… de ennyi, nem jön hogy nézegessem őket unalmamban, megelégszem a párommal, nem kívánkozok más után. Olyan is volt, hogy ezekre kiverte, s persze kevesebb lett a szex is, sokáig nem értettem, hogy miért aztán rájöttem, hogy ez van mögötte.

Lehet, hogy most kisebb az önértékelésem, de kb ez váltotta ki, nem voltam ilyen… vidám önfeledt nő voltam, aki szexinek, jó nőnek tartotta magát, mindig ilyen visszajelzéseket kaptam. Emiatt meg úgy érzem pont a saját párom nem lát ilyennek, mert annyira szüksége van másra és h azért van velem, mert olyannal nem lehet…

2023. szept. 17. 10:17
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem is értem ezeket a válaszokat, tiszta undorító, ne is figyelj ezekre!

Kérdező, NEM OK hogy a párod instaribiket nézeget 24/7. Ülj le és beszéld meg vele hogy ez téged zavar, és hogy miért csinálja ezt? Neki te nem vagy elég?

Felnőtt módján konfliktuskezelj.

2023. szept. 17. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Nevetségesek egyes válszolók itt. Keressél akkor egy begubózó szűz férfit. Vele nem lesz gondod. Jahogy az nem kell?!
2023. szept. 17. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azt vársz el, amit szeretnél. Viszont, ha valakivel nem teljesül ez az elvárás, akkor boldogtalan leszel mellette.

A tisztelet elvárható, az is, hogy ne forduljon meg melletted gusztustalan módon más no után.

Szerintem az teljesen rendben van, ha az utcán ránéz emberekre. Ez a normális, de a nyalcsorgatas bárki bármit mond, nem az.

2023. szept. 17. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!