Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a fajta agresszió a párom részéről?
Párommal évek óta együtt vagyunk, tavaly házasodtunk össze.
Szépen haladunk a céljaink felé de van egy dolog ami borzasztóan zavar és nem értem miért reagál így.
Szóval ha valamivel megbánt és utána azt látja rajtam, hogy szomorú lettem és kedvetlen, ettől mintha bedühödne és elviharzik.
Van, hogy ilyenkor odavág valamit a földhöz, tört így el dolgokat és ajtót becsapva kirohan. Pár óra múlva nyugszik le, de még olyankor sem látja be, hogy sértő volt, vagy legalább megértse, hogy nekem úgy jött le és pár szép szóval megtudnánk beszélni.
Ilyenkor ijesztő számomra, viszont sosem emelt rám kezet, ha ezt tette volna már biztosan nem lennék itt. De ez a viselkedése is kb a határokat súrolja, nem tudom eldönteni, hogy normális e ha valaki igy vezeti le a feszültséget vagy nYilvánvalóan nem szeret már? Pedig mikor nincs semmi gond annyira aranyos, kedves figyelmes velem… 26n
"Vagy feltűnt, hogy pl ha meglátott egy nőt aki ugyanazt a hobbit végezte amit ő, mindig szóba hozta, hogy nèzd már, ez nő!"
Miért, mi a hobbija a férjednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!