Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha agressziót váltanak ki belőlem a hozzám közeledő nagyorrú nők?

Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem
2017. máj. 10. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, ez antiszociális viselkedés, ami soha nem normális.
2017. máj. 10. 16:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 10. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem pisze orrom van,de te viszont nem vagy 100-as !
2017. máj. 10. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a vizenyős szemet tartom unszimpatikusnak, de nem érzem azt, hogy agresszív lennék tőlük.

Akkor már inkább jellem alapján azok az idegesítő "jótékonyságra gyűjtő", ajándékfüztes "emberek" (pesti aluljárókban), akik kapásból agresszíven és tolakodóan erőszakolják rám a hülyeségüket, úgy beállítva, mintha én lennék a szemét, amiért nem adok semmit. Ismerős valakinek a South Parkból az a rész, mikor a "whoole foods" mindig ráerőszakolja az adakozást Randy-re?

2017. máj. 10. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Aligha...
2017. máj. 10. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
3%
Ösztönösen undorodsz tőlük, ami végül is egy ronda nőnél normális, és a nagy orr többnyire ronda, szóval szerintem ha nem ölöd meg őket, akkor normális.
2017. máj. 10. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Igazából semmiféle agresszió nem normális. A felnőtt embernek ezt tudnia kell kezelni.
2017. máj. 10. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Bassz közeledve minden nőnek nagyobb az orra, minél közelebb áll hozzád annál nagyobbnak fogod látni az orrát. Remélem az egyik belemászik a képedbe. Hehe :D
2017. máj. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!