Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a fajta agresszió a párom részéről?
Párommal évek óta együtt vagyunk, tavaly házasodtunk össze.
Szépen haladunk a céljaink felé de van egy dolog ami borzasztóan zavar és nem értem miért reagál így.
Szóval ha valamivel megbánt és utána azt látja rajtam, hogy szomorú lettem és kedvetlen, ettől mintha bedühödne és elviharzik.
Van, hogy ilyenkor odavág valamit a földhöz, tört így el dolgokat és ajtót becsapva kirohan. Pár óra múlva nyugszik le, de még olyankor sem látja be, hogy sértő volt, vagy legalább megértse, hogy nekem úgy jött le és pár szép szóval megtudnánk beszélni.
Ilyenkor ijesztő számomra, viszont sosem emelt rám kezet, ha ezt tette volna már biztosan nem lennék itt. De ez a viselkedése is kb a határokat súrolja, nem tudom eldönteni, hogy normális e ha valaki igy vezeti le a feszültséget vagy nYilvánvalóan nem szeret már? Pedig mikor nincs semmi gond annyira aranyos, kedves figyelmes velem… 26n
Nekem két verzió játszódik le a lelki szemeim előtt; az egyikben a férjed valóban túlreagálja a helyzetet, bár az furcsa, hogy csak ilyen speciális körülmények között. A másikban viszont te bezárkózol, egyoldalúan lezárod a vitát és csak vársz arra, hogy a béke kedvéért ő jöjjön oda hozzád bocsánatot kérni, függetlenül attól, hogy kinek van igaza.
Ha az utóbbi eset áll fenn, akkor te megpróbálsz a látványos szenvelgéssel bűntudatot kelteni benne, és ha ezt korábban már más is eljátszotta vele rendszeresen, akkor érthető, hogy kiborul, amikor te is ezzel próbálkozol.
A párod teljesen jól viselkedik.
Akik itt kommenteltek, azok mindd betegelméjűek mindd rajtam kívűl.
10
Titikus bántalmazó kapcsolatban élsz ahol te vagy a bántalmazott.
Ez tipikus női versenyszám.
Keress rá a youtubon: passzív agresszió, bántamazó kapcsolat
Írok nèhány esetet:
Már az elején tisztáztam vele, hogy számomra nem esik jól és megalázó is, ha nőket lájkolgat. Nem a haveri társaságból barátokat, hanem olyat akit max 1-2x látott, havernak a felesége stb, persze csak a szebbeket. Nem arról van szó, hogy nem nézhet rá egy nőre, de ha velem komoly kapcsolatban van ne nyilvánítsa ki neki, meg mások előtt sem, hogy tetszik neki, nekem is megalázó ez előttük. Szóval kompromisszumot kötöttünk, úgy tűnt megérti az álláspontom, nem is folytatta… csak más formában. Elkezdett sztorikat lájkolgatni. Amikor közöltem vele, hogy nem tartja be amít ígér, sőt ezzel megpróbált kijátszani mert azt hitte ezt úgysem látom meg, megint átment agresszívba. Hogy én mikből csinálok problémát, hogy nekem nem számít amit eddig tett értem, hihetetlen vagyok.
Ez jó darabig zavart, hiszen azt éreztette valamiért fontosak, számítanak nekik azok a nők, másfelől pedig sunyizott, hazudott, úgy éreztem fèlre ismertem.
Ez néha elszomorított, és amikor felhoztam, hogy beszélgessünk, értsem meg az ő oldalát is, mindig csapkodás és kiabálás lett a vége, nagy nehezen tudott róla beszélni.
Vagy feltűnt, hogy pl ha meglátott egy nőt aki ugyanazt a hobbit végezte amit ő, mindig szóba hozta, hogy nèzd már, ez nő! Rácsodálkozott, mindig felfigyelt rájuk. A sokadik ilyen után mondtam, hogy nekem ez nagyon fura, olyan mintha mindenhol a nőket figyelné, erre is kiakadt megértès, vagy normális magyarázat nélkül.
Szóval ilyesmik. Egyébként én nem voltam egy féltékeny nő, amíg azt éreztem hogy imád tök laza voltam, sőt mielőtt edzeni kezdtem és láttam egy csinos izmos nőt én mutattam, hogy majd ilyen szeretnék lenni. Tehát nem volt az, hogy jön egy nő ès csukja be a szemét, de aztán elkezdtek ezek a dolgok jelen lenni ami miatt úgy éreztem, hogy túl nagy figyelmet fordít rájuk ès nem tudom hova tenni.
Szóval amikor az ő tettét hozom fel, hogy számomra sértő, mindig támad. Pedig normális kommunikációval 1 perc alatt megoldanánk.
"Szépen haladunk a céljaink felé"
El tudjuk képzelni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!