Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
44 éves férfi vagyok.. Van olyan nő aki, nárcisztikus, kapcsolatba él ? ( vagy csak bántalmazó ) Alig kap szeretet nem becsülik meg? Ti kontrol alatt vagytok? Miért nem kerestek új párt vagy szeretőt?
Figyelt kérdés
Én 44 éves fért vagyok, és most próbálok ki szabadulni..
Sajnos az önbizalmam a folyamatos le értékelés miatt nulla…
Hogy oldjátok meg az ismerkedést?
2023. szept. 16. 08:58
11/13 anonim válasza:
10-es
Álszerelemmel és reményekkel kell kilépned egy olyan férfitól, egyedül!
Adj időt magadnak és utána ismerkedj csak.
12/13 anonim válasza:
11-es
Hogy érted, hogy álszerelemmel és reményekkel?
13/13 anonim válasza:
12-es
Traumatikus kötödéssel jár egy ilyen kapcsolat, ahol érzelmileg, hormonálisan ragaszkodik csak a bántalmazóhoz, emiatt is képtelenek ott hagyni, de az elhatározás után a vágyakozás ellenére ott kell hagyni... Később meg elmúlik, mint minden más, amihez hormon köthető, mert belehalna az ember, ha folyamatosan azt az állapotot tartaná fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!