Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátnőtökkel, ha állandóan mindig mindent összekötne mindennel?
En asszem ertem mire gondol a kerdezo.
Nekem az exem volt ilyen, tenyleg barmilyen temarol beszeltunk csak sertodes lett a vege. A legjobb az volt, amikor zenekari tarsasagbol ket ismerosom is ott volt korulottunk es csokoloztak, az egyikuknek viszont volt baratnoje akit amugy nem zavart a dolog. A parom teljesen kiakadt, en mondtam neki hogy szerintem feleslegesen akad ki, nekik ez igy rendben van es nem hazudnak senkinek. Amugy sem a mi dolgunk. Erre persze a vegen o sertodott meg ram, hogy en nekem az a velemenyem, hogy ez oke es en is ezt csinalom majd veluk, talan meg harman is egyutt. Es tenyleg legyen az csak annyi, hogy a villamoson raneztem valakire es mar egybol eldontotte,hogy nekem az az ember tetszik, mindegy higy ferfi-no volt-e. Ha beszeltem barhol valakivel egy mondatot, akkor egybol azzal jott hogy tudja mi van a ferfiak fejeben es en bolond vagyok es persze biztos minden ember akar tolem valamit. Aztan en probaltam folyton lerazni es szakitani, de arra meg ugy tett mintha semmi nem tortent volna.
Eleinte nem volt ennyire durva, de voltak megjegyzesei es feltekenysegi rohamai es barmikor barmit mondtam, mindig az lett a vege hogy parhuzamot vont a dolog es a mi kapcsolatunk kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!