Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok tolerálni ha a barátnőtök állandóan eltűnne órákra, fél napokra?
Figyelt kérdés
És nem a munkahelyen, hanem egy átlagos hétvégi napon. Meg például azt hogy minden hétvégén van vmi csajos party amin neki kb kötelező jelleggel részt kell vennie és ez az együtt töltött idő rovására menne.
30F 26N
2020. jún. 29. 16:22
1/7 anonim válasza:
Te választottad őt. Ha nem tudjátok megbeszélni a dolgot, nem történik változás, nem tudod tolerálni az ő életvitelét, akkor minek vagytok együtt?
3/7 anonim válasza:
Ha képtelen szólni nekem róla, akkor zavarna. Ha nem két egymás mellett élő ember vagyunk, hanem valódi pár, akkor pedig beszélünk arról, hogy ki mit csinál, mit tervez és mindketten úgy tervezünk, hogy jó legyen. Nem kell sülve-főve együtt lenni, de úgy gondolom, az alapvető, hogy nem fingok egyet és rávágom a páromra az ajtót, hanem jelzem neki, hogy ekkor és ekkor terveztek valamit a lányok, szóljon, ha mást tervezett velem akkorra, egyébként meg szeretnék menni.
4/7 anonim válasza:
Ha eltűnik úgy, hogy nem szól, hogy programja van, azt eléggé zokon venném, ez nálunk sosem volt titok. Ha programja van, akkor szól, elmegy és ilyenkor alap, hogy nem írogatunk egymásnak. Ha programom van, akkor szólok, elmegyek és nem írogatok neki. Ha épp összegyűlik egy csomó buli pár hét alatt, de amúgy nem ez a jellemző, az se zavarna. Az a lényeg, hogy egyeztessünk és semmi olyannal ne ütközzön, amit ketten terveztünk. Mondjuk én nem is vagyok a "töltsük minden szabadidőnket egymás seggében" meg a "chatelgessünk a semmiről egész nap" típus.
6/7 anonim válasza:
Én az ilyet semennyire volt ilyen nőm dobtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!