Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy mindent félre értett a párod amit tettél, mondtál?

Figyelt kérdés

Egyszerűen valahogy elcsúszik az egész köztünk mostanában.

Bármi akár kommunikáció, akár egy-egy tett.

Példa:

Este hátulról átölelt fekvéskor és rám tette a lábát. Mondtam neki hogy ne tegye rám a lábát most. Erre sértődötten elfordult.

Vagy van egy koncert amire ő ki akar menni, van hozzá kártyája, én nem akarok ezért venni. Mondtam higy én a kordonig elmegyek ott is hallom te bemész. Erre a válasz: persze ennyire érdekel mit akarok, de lesz.rom csinálj amit akarsz.

Úgy csinál mintha ő rá nem figyelnék, holott inkább azt nézem h neki jó legyen mindig. Mint most is, én nem szeretem ezt az együttest mégse azt mondtam h nem megyek..

2023. szept. 12. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"Azt miért nem lehet értékelni hogy nem azt mondtam rögtön hogy ne menjünk" - Miért kéne értékelni azt, hogy nem vagy egyenes?
2023. szept. 12. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 mert így sem vagy vele. Nem érted? Ez pontosan azt jelenti, hogy neki bent egyedül kell lennie. Mit értékelne ezen?
2023. szept. 12. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a többiekhez, te kommunikálsz rosszul. Nem gondolatolvasó, hogy tudja, milyen indokok miatt nem teheti rád a lábát, csak az érzékelhető belőle, hogy visszautasítod.

A koncertnél meg nem az a lényeg, hogy hallod-e a zenét ott is, vagy nem, amit amúgy nem szeretsz, hanem ilyen „nesze semmi, fogd meg jól” típusú az ajánlatod.

2023. szept. 12. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt miért nem lehet értékelni hogy nem azt mondtam rögtön hogy ne menjünk."

Már bocs,de ezen mit értékeljen? Marhára egyedül lesz azon a koncerten,szerinted az számít bármit is,hogy te kint megvárod a kordonon kívül? Nem az a lényeg, hogy te is halld a zenét,amit nem is szeretsz,hanem hogy együtt legyetek.

Nagyon jól megfogalmazta az egyik válaszoló, ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól...és még értékelje is.

Mi is mentünk már úgy koncertre munkatársakkal, hogy az egyikük párja nem szerette azt az együttest, mégis eljött 2x is fél éven belül, aztán elcsápolt ott velünk.

De ha te nem szeretnél,akkor ok, érthető,de akkor mond meg egyenesen, és ne ilyen idióta alternatívával rukkolj elő, hogy aztán megint mutogathass rá, hogy ő a hülye, hogy nem értékeli a figyelmességed.

2023. szept. 12. 19:56
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem lenne egyedül bent, mivel szülei is jönnek
2023. szept. 13. 07:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 Úristen! De akkor sem lenne veled!!!!

Mindegy, úgysem érted.

2023. szept. 13. 07:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Fogyatékos vagy
2023. szept. 13. 10:16
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nem lenne egyedül bent, mivel szülei is jönnek"

Nem az a lényeg!!!! Hanem az,hogyha te nem mész be,akkor nem mész és kész! Mert nem vagy vele! Nagyon nehéz a felfogásod?

2023. szept. 13. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!