Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el a párom múltját?
Tudom, hogy nem oké a gondolkodásom, ezzel kezdeném, de nem tudom, mit tegyek ellene! Nap mint nap ezeken rágódom, már szinte tönkreteszem vele magam.
Nagyon zavar, hogy a páromnak előttem más barátnői is voltak, mást szeretett. Az egyik exével 6 évet volt együtt, fiatalkori szerelem volt, a mai napig barátként tekint rá... néha szoktak is beszélni. Azt mondja, szinte ez mindig is csak barátság volt, és azért oszt meg vele 2-3 havonta dolgokat, mert gyerekkora óta ismeri de semmi jelentősége. Egyébként ő szakított a csajjal. A csajnak is van párja.
Ezeken kívül minden rendben a kapcsolatunkkal, mindent megtesz értem.
De úgy érzem, beleőrülök a gondolataimba..
28 vagyok...
Hogy ne foglalkozzak vele?
Kb 3 hónapja megállás nélkül zakatolnak a dolgokat a fejemben, változtatni akarok. Mi állhat ennek hátterében?
Neked ő az első?
Volt, ami volt. A jelen TE vagy.
Ez most komoly? Azt hittem, hogy komolyabb dolgokat írsz majd pl. ilyeneket, hogy selyemfiú volt vagy fotómodell vagy felnőtt film színész szépen fogalmazva.
Kérdező semmi rossz nincs a párod múltjában. Amit nem tudsz elfogadni az önmagad és nem a párod múltja. Az zavar téged hogy miért nem találkoztál vele gyerekkorba kb. Hát figyi van akire 40 felett talál rá a szerelem mégse zakatol ilyesmin hanem boldog és a jelenben a párjával foglalkozik és nem az exeivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!