Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy fogadjam el a párom múltját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el a párom múltját?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem oké a gondolkodásom, ezzel kezdeném, de nem tudom, mit tegyek ellene! Nap mint nap ezeken rágódom, már szinte tönkreteszem vele magam.

Nagyon zavar, hogy a páromnak előttem más barátnői is voltak, mást szeretett. Az egyik exével 6 évet volt együtt, fiatalkori szerelem volt, a mai napig barátként tekint rá... néha szoktak is beszélni. Azt mondja, szinte ez mindig is csak barátság volt, és azért oszt meg vele 2-3 havonta dolgokat, mert gyerekkora óta ismeri de semmi jelentősége. Egyébként ő szakított a csajjal. A csajnak is van párja.

Ezeken kívül minden rendben a kapcsolatunkkal, mindent megtesz értem.

De úgy érzem, beleőrülök a gondolataimba..

28 vagyok...

2023. szept. 10. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne legyél együtt olyan emberrel aki az exével beszélget a párja mellett, nem azért mert megcsalna vagy bármi, hanem mert rohadt tiszteletlen veled szemben és ha ezt nem tudja megérteni akkor neked nem kötelességed elviselni. Mintha ez olyan természetes lenne attól független hogy mióta ismerik egymást... szabj határokat magadnak és a kapcsolatodnak és akkor nem lesz ez
2023. szept. 11. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy az viszont nem egészséges aa nem tudod feldolgozni azt hogy volt előtted valakije. 11es voltam
2023. szept. 11. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy a múltja az ő része. Ha szereted, a múltjával együtt szereted. Ha nem haragban vált el az exétől, az jó jel, mert kepes intelligensen kiszállni egy kapcsolatból.
2023. szept. 11. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 az hogy el tud válni intelligensen a másiktól az tök jó, de nem egyenlő azzal hogy tartani kell vele a kapcsolatot ha jön egy új nő az életébe, mert nettó megalázó és tiszteletlen az emberek nagy részének. Főleg ha ez őt zavarja. Nem tartozik senkinek magyarázattal azért, hogy miért zavarja az ex jelenléte őt, mert attől hogy önismereti csősz lesz, még nem fogja kevésbé zavarni. Ez nem egy teljesíthetetlen kérés a másik felé, hogy nem kívánatos az ex jelenléte semmilyen formában, én se lennék együtt a párommal ha cirógatná meg "barátkozna" az exével (nem hiszek a férfi-nő barátságban nőként alapból sem). Haverjai lehetnek, akik alapból az én haverjaim is, nyilván van nőnemű a tásaságban, de az hogy valamelyik lánnyal össze legyen onnan nőve és mindent elsöprő barátkozások legyenek az számomra hallatlan. Ezért választok tudatosan ilyen párt, mert meg akarom magamat ezektől kímélni, az exekkel való kapcsolattartás még ezeken is túltesz szerintem. Ezzel nyilván nem mindenki van így mint én, tiszteletben is tartom, csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy semmi probléma szerintem azzal hogy a kérdezőt ez zavarja, azzal annál inkább, hogy nem áll ki a saját elveiért, nem húzza meg a határait és erre lenne szükség. Az viszont nagy gond, hogy maga a múlt zavarja, hiszen az mindenkinek van, erre viszont elkéne egy pszichológus, vagy valami máshozzáállás a dolgokhoz, mert ez nem egészséges. 11 és 12 voltam
2023. szept. 13. 15:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!