Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom 6 év együtt élés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 6 év együtt élés után bejelentette, hogy szeretne mással is lenne. Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Párom bejelentette, hogy szeretne elmenni egy swinger clubba szeretne mással is együtt lenni. Azt mondta rengeteget gondolkozott rajta, hogy elmondja-e ezt nekem de szereti az őszinteséget és nem akar megcsalni se a hátam mögött csinálni semmit és szerinte ez a legegyenesebb út.

Szeretem őt és ő is engem örülök neki, hogy őszinte volt velem, de akkor se tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tudom jól, ha nemet mondok neki akkor valószínűleg megcsalás lesz valamikor a vége. Őt nem zavarná ha én más férfival lennék. Nem nyitott házasságot szeretne, csak együtt kalandozni. Ki akartam rakni ezt az Asszonysuttyorgokba is, de nem engedi nekem az anonim posztot, ha valaki kirakná anonim azt megköszöném.

32/N

2023. szept. 10. 14:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

45

Istenem,csak az a két fajta ember létezhet akit Te gondolsz ugye?

Mondanám hogy örülök hogy érétkeled őszinteségemet ,és ezért árnyaltban látod a kérdést, de nem szeretek hazudni.

Láthatóan teljesen korlátoltan,csak azt kiemelve ami neked tetszik ,vagy hajlandó gondolkodni..

Undoritó,ez igen..:D

Megtehettem volna hogy egy minden szempontból neked ellentmondó történetet fabrikálok,de az élet ennél szinesebb,elrendezte azt maga.:)

Hogy miféle dogma? az hogy testi élvezetet csak egy személyre korlátozzuk ,az a dogma.

A házasságok több mint fele válással végzödik,és majd mindig megcsalás az ok.

És ez csak az mi kiderül.

Ergo szinte kivétel nélkül benne van a mások felé irányuló szexuális vágy az emberekben.

Ezt el kel nyomni különben rossz ember vagy. Na ez a dogma.De miközben másokat undoritózol le ,nem is érted ezt meg..:D

semmiféle nyitott kapcsolatban nem voltam, és vagyok, láthatóan azt sem tudod mi az!

"De mivel már leéltek együtt jó pár évet, esetleg gyerek van, közös hitel, blabla és mivel még valahol tisztelik egymást inkább swingerezni mennek mint megcsalják egymást szó szerint."

Megint itélkezel, és spekulálsz, továbra is nulla tapasztalattal,de majd Te itt eldöntöd kik járnak a swingerbe,és ki szeret kit, Te természetesen a saját zárt,és maradi dogmáid szerint.:D

"Természetesen nem számolnak azzal hogy van hátulütője mint mindennek az égvilágon és később kapkodnak a fejükhöz, hogy talán nem kellett volna. Te magad megbántad, azért nem voltál 1 éve! Akkor minek a lópikulának okoskodsz?"

Te ezt a hülységet hogy minden gondolatodat tényként állítod be, tanultad valahol?

Nem bántam meg, megismertem egy fantasztikus közösséget,világot, de igy egyedül nem volt az az élmény ami együtt lett volna!

Vagy ami lehet a jövőben!

"Egy kukkot szólnék vagy betűt nem írnék ha nem nem lett volna lelkiismeretfurdalásod, vagy más párok esetén nem törne ki a harmadik világháború a nyitott kapcsolat miatt, ami mégse nyitott, hiszen sokkal több esetben az egyik haragszik a másikra, féltékeny, tényleg megcsalva lesz, mint a nyugis poligám párok között, mert a legtöbb résztvevő párok egyik tagja NEM MAGA MIATT megy el oda,hanem a PÁRJA MIATT! MONOGÁM!"

Én nem mondtam hogy parancsszóra legyen swinger, ezért tök felesleges ez a kirohanásod is.

De veszítenivalója nincsen.

"Értéktelen a válaszod teljes egészében, de köszönöm hogy alátámasztottad a véleményem , bizonyítottad a kérdezőnek hogy monogám embernek ott nincs mit keresnie! 🤣"

Itt az lett alátámasztva ,hogy nem értetek sem Te,sem a 47-48-49-50 meg arra hogy tudjatok örülni a párotok örömének, akkor is ha nem ti okozzátok,és ettől még szeretni a másikat.

További kellemes toxikus ,asszonysutyorgót kívánok amit itt összehoztatok.

Örülök hogy sikerült az unalmas, szürke hétköznapokat feldobni.

Igen tanulságos volt,szerintem minden férfinak olvasni, csakugyan rohadtúl megéri egy férfinak veletek őszintének lenni...:D

2023. szept. 28. 13:00
 52/57 anonim ***** válasza:
76%

Jo eg a felvilagosult ferfi... Ez a gond, csak ferfi szemmel nezed, aki nem ugy gondolkodik, mint te az hulye es frigid. Es ugyanugy leirom, mert eddig szepen kihuztad magad belole. A feleseged NEM akart swingerezni, a felesegednek ROSSZUL esett mikor swingereztel, szoval CSAK te profitaltal ebbol. Igy szinte minden allitasom IGAZ volt.

Az oszinteseggel nincs gond, azzal van gond, hogy a masik oszinteseget nem fogadod el, ugy hogy minden amit mondott igaz. Senki napjat nem dobtad fel, epphogy ellenkezoleg, jobban belelattunk, hogy mennyire kitudjatok magyarázni a dolgot, hogy nektek jo legyen. Lokikatlanul gondolkozol, csak fasszal es radasul vakul hiszel a hulyesegeidben mikozben a felesged a megmondhatoja, hogy ez nem fekete es feher.

2023. szept. 28. 13:13
 53/57 anonim ***** válasza:
83%

"Láttam rajta hogy nem hagyja hidegen hogy másokkal is voltam.

Vele szerettem volna átélni, és nem csak másokkal.

Ezek miatt már több mint egy éve nem mentem le."

Miért akarod szépíteni a helyzeted? Lehet ezt ragozni továbbra is, meg hazudhatsz főleg önmagadnak, de te magad írtad, hogy a nejed miatt nem mentél, tehát megbántad részben az egészet.

Direkt lejegyeztem, szándékosan különbséget tettem a poligám és a monogám kapcsolatok között, fel van tüntetve hogyha csak az egyik fél nem szeretné (a párja miatt teszi), swingerezés közben jön rá a féltékenység, akkor nem ér semmit az egész!

Engem egyáltalán nem zavar, nem ítélem el azokat, akiknek belefér, nyugodtan, tőlem még 100 partnere is lehet. De nem érthetek azzal egyet, hogy egy monogám minek mennek oda, minek venne benne részt.

Azt is többször bepötyögtem, hogy a kérdező majd ahogy érzi úgy viselkedik, de a kérdés kiírása és maga az a rész,hogy tudja, hogy a párja megcsalja arra enged következtetni hogy nem jól érzi magát a bőrében már most, mert MONOGÁM!

Te egyszerűen a végtelenségig ostoba és érzéketlen vagy. Nem érdekel igazán a feleséged se, csak az, hogy a férfi "ha őszinte" akkor "perverz" meg mit tudom én még mi, mert azt hiszed a nők férfigyűlölők és elnyomják a férfiakat.

Holott ilyesmiről szó sincsen.

No comment eskü, te valami kisebbségi érzésben és tagadásban élsz. XD

2023. szept. 28. 13:14
 54/57 anonim ***** válasza:
68%
Es alapbol ugy beszelsz a swingerezesrol,mint egy kivuallo ferfi, nem mint egy par. Megg is van szabva a letszam, hogy hany "egyedulallo" ferfi mehet be... a tapasztalataid ebbol merulnek ki. De te a feleséged neveben is beszelsz... ez a nem mindegy.
2023. szept. 28. 13:19
 55/57 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként a partnere nem poligám, ha az lenne már rég feldobta volna a témát!!! Egyértelműen unja a kérdezőt és ígyis-úgyis megcsalja és hazugságban tartja önző módon. Mert a kényelemről lemondani nem akar JELENLEG (de lehet le fog csak akadjon olyan nő), de más nemiszerve ezerszer jobban indítja be. Kihasználja a kérdezőt és kész.
2023. szept. 28. 13:28
 56/57 anonim ***** válasza:
83%

El ne felejtsem, akiknek nem egyeznek a szexuális vágyaik, étvágyuk, vagy már nem kívánják egymást egy ideje azok nem is tudom mit keresnek egymás mellett!!! A kapcsolat alapja a szerelem, vonzalom és az, hogy szexuálisan is passzoljatok (többek közt) úgyhogy nem érthető hogy akkor mégis miért házasodnak össze, vagy vannak együtt éveket azon kívül hogy félnek lépni, gyávák, mert attól félnek másnak nem kellenek, vagy nagy a kényelem, sok a hitel, ott a gyerek és válás helyett mennek klubbokba kefélni és megfeledkeznek a templomban kötött ígéretről, mert hát a vágyakat nem szabad elnyomni. "Érdekes" hogy házasság előtt nem került elő ilyesmi fajta gondolatok. Persze aztán jönnek a "hisztik" mert több a reszelgetés, mint otthon, vagy nem segít eleget hiszen hosszú éjszakája volt, vagy nyitott kapcsolatban mégiscsak hűtlen, de hát egyik se probléma, lényeg a szex, mindennek felett van. 🙃

Ja, MÉGSE. 😂

2023. szept. 28. 13:45
 57/57 anonim ***** válasza:
A szexre épült kapcsolat olyan mint a porba épített ház. Elfújja a szél.
2023. szept. 28. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!