Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 6 év együtt élés után bejelentette, hogy szeretne mással is lenne. Ti mit reagálnátok?
Párom bejelentette, hogy szeretne elmenni egy swinger clubba szeretne mással is együtt lenni. Azt mondta rengeteget gondolkozott rajta, hogy elmondja-e ezt nekem de szereti az őszinteséget és nem akar megcsalni se a hátam mögött csinálni semmit és szerinte ez a legegyenesebb út.
Szeretem őt és ő is engem örülök neki, hogy őszinte volt velem, de akkor se tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tudom jól, ha nemet mondok neki akkor valószínűleg megcsalás lesz valamikor a vége. Őt nem zavarná ha én más férfival lennék. Nem nyitott házasságot szeretne, csak együtt kalandozni. Ki akartam rakni ezt az Asszonysuttyorgokba is, de nem engedi nekem az anonim posztot, ha valaki kirakná anonim azt megköszöném.
32/N
38-as, magadat vetited bele az o kapcsolatukba, az hogy neked bejott nem jelenti azt, hogy másnak is bejon.
A 40-es korosztallyal meg pont azt,bizonyitod, amit mondtam.😅 Nem akarnak ujra mindent elolrol kezdeni, ezert, hogy egyutt maradjanak ujakat hoznak be.
Maguk a swingeresek is azt mondjak, hogy csak olyan menjen oda, aki tenyleg akarja. Te pedig besertodol a masik oldal velemenyen.
A kerdezo donti el, hogy a palival marad e, en csak arra hivtam fel a figyelmet, hogy ha nemet mond lehet szetmennek emiatt. Szoval, ha a ferfi ilyen konnyen tullep rajta o miert ne tenne...
Marmint monogamkent kezdtek, 6 evig zavarta, ha megcsalta volna az asszony. Hirtelen dugnak orrba szajba a not, nem zavarja, mert o AKAR dugni massal. Szerinted ez mit jelent? Megcsappant az érdeklődés, olyannyira, hogy inkabb tovabbpasszolja a nojet, csak hogy oneki jo legyen.
Senki nem mondta, hogy ne probaljak ki, de te egy alomvilagban elsz, ha azt gondolod mindenki erre vagyik.
40
"Bűn? Ki állított olyasmit, hogy bűn? Megint te raksz hozzá!"
Ti álltok hozzá úgy!
A srác,nulla empátiát kapott tőletek...
"Párom bejelentette, hogy szeretne elmenni egy swinger clubba szeretne mással is együtt lenni."
Mi ezzel a gond ?
Ez őszinte volt!
Hívta a párjáét is ha jól értem.
Ha ez a vágya mit kellet volna tennie ,hogy itt Ti ne temessétek a kapcsolatot el?
"Mit lehet erre lépni, ha a kérdező hiába megy el oda, de nem tetszik neki? Szakítani, vagy tűrni!"
De még nem tudjuk 100 ra hogy tetszene e igazából a kérdezőnek ugye?
Ti nem jutottatok odáig hogy esetleg azután is szétmehetnek ha kipróbálta, és nem jött be, hanem már most arra toljátok hogy ez ennyi volt.
Ennyit a jóindultról ,meg hogy ki mit lát bele.
"Viszont ha valakit alapjáraton nem izgat az orgia valljuk be annak fölösleges oda betennie a lábát!"
Erre is van esély, de találkoztam már sokszor az ellenkezőjével is.
Nincs mit vesztenie.
"Azért menjen, hogy a párját hallgassa, hogy kivel szexelne, kihez megy oda, kivel egyezik meg, nézze ahogy mást nyomogat?
Ha valakinek a szíve/lelke/teste ódzkodik az egésztől annak semmi keresnivalója ott!!!"
Vagy megtetszik neki, mert olyan valamiről írsz, amit láthatólag sem Te ,sem Ő nem probált ki,élt át.
Nyugodjál meg, nem a párjának lenne nagyobb sikere!
"Tegyük fel mégiscsak tetszeni fog neki ott, megosztják egymással mi tetszett és nemcsak ott keresgélnek, mert hát azt is meglehet unni, hanem pl.szexkeresőkön harmadikat szexre. Abból nem lenne hisztike egy idő után, vagy abból, hogy a harmadikkal többször kefélnének, valamint hogy ő vagy a párja tenné meg a háta mögött? Valószínűleg igen, főleg a kérdező által."
Megint telirakod a képzelgéseiddel!:D
Nem, a swingerek klubokba, vagy privátbulikba járnak,és ha úgy alakul,akkor a párok találkoznak külön is esetleg.
Mármint valakinél a két, vagy több pár..
De nem egymás tudta nélkül!
Nem unják meg,mert minidg van új pár, vagy harmadiknak bevehető ember.
Ha épp nincs, akkor megy a hülyülés, jakuzziászas, szauna, és még mindiig ott van hogy egymással szexelnek, de még is máshol mint otthon, esetleg nyilvánosan.
Nulla infóval tereled az általad gondolt "igazság felé"
"Ha valaki monogám típus az minek menjen swingerezni? Azért, mert a párja "őszinte" vagy azért, hogy a párja ne csalja meg?"
Többek között azért hogy megnézze ezt is.
Lehet megtud magáról pár új dolgot,lehet megerösiti hogy neki nem való...
És megint nem érted .
Az a pár aki lemegy, az érzelmileg monogám, de testileg megélnek együtt olyan dolgokat ,amik a régi dogmákba nem férnek bele.
Hál Istennek ezek egyre inkább elfogadottabbak..
"Semmi gond a poligám, nyitott kapcsolatokkal ha MINDKETTŐ FÉL élvezi, vagy akár a párok akikkel szexelnek!
(Mert még az is lehet hogy a másik pár tagja közül valamelyik akadna ki.)"
Már megint a teóriaid!:D
Az is lehet hogy barbár hordák várják lent ,és már a bejáratnál megerőszakolják!:D
Nem valószínű hogy ez megtörténne.
Náluk,első bálozókkal inkább.
Itt derül ki, kinek jön be, és kinek nem.
Otthon, vagy itt a gyk-n ,főleg rátok hallgatva nem derül ki...
"Nekem teljesen mindegy mit csinál, véleményt várt hát kapott mindenfélét, majd ő eldönti hogy mit csinál."
Örülök hogy eljutottál idáig...
"Viszont neked attól még hogy swingerezel és neked jól alakult attól még nem biztos hogy másnak úgy fog."
Sosem állítottam az ellenkezőjét, csak azt hogy nincs mit vesztenie Szakitani akkor is lehet ha nem megy neki ,és a srác még is csinálja..
A kérdésed köszönöm, szeretjük egymást, a sok probléma mellet.
Nagyon hasonló a történetem.
A feleségem maga ajánlotta fel hogy menjek ilyen helyre, mikor különböző szexuális fantáziák szóba kerültek.
Nem volt hajlandó elkísérni. Neki nincs ilyen igénye, elmondása szerint,állitólag én teljesen elég vagyok neki.
Ezért kipróbáltam ,jártam egy klubba egy jó ideig.
Érdekes, és izgalmas világ, az illatoktól, az érintésig, a hangulat sokszor őrjítő, és gyakran vannak vicces momentumok, de nem volt 100 %os az élmény sosem,.
Viszont nálunk is törvényszerűen előjött az érzelem, mert nem volt részese ennek.
Láttam rajta hogy nem hagyja hidegen hogy másokkal is voltam.
Vele szerettem volna átélni, és nem csak másokkal.
Ezek miatt már több mint egy éve nem mentem le.
Mindenki más a klubban csak másodlagos volt, akkor is...
Bele kóstoltam, de a feleségem szeretem, és Vele akartam, akarom most is átélni elsősorban.
Most a feleségem is egyre nyitottabban kezdett el ezen gondolkozni.
Mostanra kiderült számomra hogy a vágy meg van benne ,de annyira kötik a dogmák,hogy nem vallotta be magának sem..
Egy életünk van, remélem előbb utóbb magától megérik erre, és együtt átéljük.
Látod, van ilyen is.:)
Tényleg sok olyan történetet halottam,beszéltem konkrét személyekkel, hogy totál nem gondolta magáról a nő, és még is nagyon bejött neki a swinger.
Ezért is ajánlom a kérdezőnek ,menjen le egyszer vele, ne legyen nyuszi.
És döntse el hogy neki való vagy sem.
Nem kötelező ott semmi!
Lehet nézelődni, a nem az nagyon komolyan van véve!
lehet csak a párjával zárt ajtók mögött, vagy nyilvánosan szexelni, és ki lehet próbálni sok mindent...
Első alkalommal álltlában még ismerkednek hellyel, az ottani közönséggel, és incselkednek a gondolattal..
🤣 Fúj undorító vagy!
Úgy jár a pofád, hogy a feleségedet megbántottad és most el jutott arra a szintre mivel másokkal voltál és mivelhogy nem szerelmes beléd, nem kíván olyannyira hogy lehet, hogy ő is részt vesz benne.
Miféle dogma? Szerinted mindenegyes nő/férfi, aki szerint a PÁRkapcsolatba nem tartozik bele másokkal való szexelés prűd/frigid/valláskárosult? :DDD
Egyértelműen kifejeztem magamat, a kérdező majd úgy dönt ahogy jónak látja. Egyedül azért írtam neked, mert túlzásokba léptél.
Nem vagy monogám típus, nincs ezzel gond, azzal van, hogy úgy prédikálsz, hogy mentél kúrogatni, mert a feleséged nem volt elég. Házastársak főleg középkorúak pontosan azért mennek bele nyitott kapcsolatba, mert egyáltalán nem egyezik a szexuális preferenciáik (mint ahogy te magad írtad!), libidójuk, vagy nem kívánják egymást!
De mivel már leéltek együtt jó pár évet, esetleg gyerek van, közös hitel, blabla és mivel még valahol tisztelik egymást inkább swingerezni mennek mint megcsalják egymást szó szerint.
Természetesen nem számolnak azzal hogy van hátulütője mint mindennek az égvilágon és később kapkodnak a fejükhöz, hogy talán nem kellett volna. Te magad megbántad, azért nem voltál 1 éve! Akkor minek a lópikulának okoskodsz?
Egy kukkot szólnék vagy betűt nem írnék ha nem nem lett volna lelkiismeretfurdalásod, vagy más párok esetén nem törne ki a harmadik világháború a nyitott kapcsolat miatt, ami mégse nyitott, hiszen sokkal több esetben az egyik haragszik a másikra, féltékeny, tényleg megcsalva lesz, mint a nyugis poligám párok között, mert a legtöbb résztvevő párok egyik tagja NEM MAGA MIATT megy el oda,hanem a PÁRJA MIATT! MONOGÁM!
Értéktelen a válaszod teljes egészében, de köszönöm hogy alátámasztottad a véleményem , bizonyítottad a kérdezőnek hogy monogám embernek ott nincs mit keresnie! 🤣
44
Mivel nagyon hasonló a történetem ellentétben Veled, és láthatóan nálunk a swinger nem elvett hanem hozzátett, nem szétmentünk ,hanem esélyes hogy együtt is átéljük, igen, én osztom az észt azokkal szemben akik ebben nulla tapasztalattal, a csávót elitélve temetik a kapcsolatot, és köpködnek, csakugyan.
De neked ez nem ment át sírva röhöogös smiley királylány...
Neked nem ment at... csak magadat veded, meg csak nem is a kerdezo parjarol van szo. Csak magadat vetited ki.
Radasul neked a nod mondta, hogy menj swingerezni, csak, hogy ne a hata mogott csald. Es meg igy is fajt neki. Itt a csavo hozta fel, nem a feleseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!