Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom 6 év együtt élés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom 6 év együtt élés után bejelentette, hogy szeretne mással is lenne. Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Párom bejelentette, hogy szeretne elmenni egy swinger clubba szeretne mással is együtt lenni. Azt mondta rengeteget gondolkozott rajta, hogy elmondja-e ezt nekem de szereti az őszinteséget és nem akar megcsalni se a hátam mögött csinálni semmit és szerinte ez a legegyenesebb út.

Szeretem őt és ő is engem örülök neki, hogy őszinte volt velem, de akkor se tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tudom jól, ha nemet mondok neki akkor valószínűleg megcsalás lesz valamikor a vége. Őt nem zavarná ha én más férfival lennék. Nem nyitott házasságot szeretne, csak együtt kalandozni. Ki akartam rakni ezt az Asszonysuttyorgokba is, de nem engedi nekem az anonim posztot, ha valaki kirakná anonim azt megköszöném.

32/N

2023. szept. 10. 14:02
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
81%

#7 akkor ezek szerint már eldöntötted mit fogsz reagálni, nem? A kérdés már csak az, hogy elmész vele a klubba, vagy sem.

Speciel imádom a többeseket, a swingerek és privát partik világát, de mégis azt mondom neked, ha nem vagy szívvel-lélekkel meggyőződve hogy te ebben részt akarsz venni, nincs meg benned a vágy akkor könyörgöm NE jöjjetek együtt klubba. Csak egy baromi nagy veszekedés lesz belőle, feszültség köztetek, otthon is, de a klubban is.

2023. szept. 10. 21:11
 12/57 anonim ***** válasza:
61%
Ez az ember nem szeret téged. A szerelmes ember nem vágyik másra, csak arra, akit szeret.
2023. szept. 11. 00:46
 13/57 anonim ***** válasza:
45%

12

Hat év után kevesek szerelmesek.

Kevered a fogalmakat.

Ha nem szeretné, el sem mondta volna..

2023. szept. 11. 01:32
 14/57 anonim ***** válasza:
53%
#12 bocs, de ez egy hülye sztereotípia. Rendszeres klublátogatóként látom azt, hogy az oda érkezők többsége együtt élő, egymást szerető pár - de szeretik a többeseket, a változatos szexuális életet. Egy monogám kapcsolatot szerető embernek ez elképzelhetetlen. Viszont ahogy vannak méregerős ételeket, vagy éppen kemény rockzenét, vagy operát kedvelő emberek úgy vannak olyanok is akik meg ezt szeretik. Ha két ilyen ember egymásra talál akkor bingó, onnantól együtt kalandoznak és a kapcsolatuk - mivel a titkos szexuális vágyaikat együtt élik meg - pont ettől fog még jobban megerősödni.
2023. szept. 11. 02:05
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ki akartam rakni ezt az Asszonysuttyorgokba is, de nem engedi nekem az anonim posztot, ha valaki kirakná anonim azt megköszöném."

Ott nem kapsz objektív választ, ugye tudod?

2023. szept. 11. 02:44
 16/57 anonim ***** válasza:
30%
Azt írtad, hogy a párod és nem azt, hogy a férjed. Szóval gondolom, nem vagytok házasok. Ami nem gond, ha egyikotok sem vagyik rá,de valamiért azt érzem, hogy te szeretnéd, ő pedig eddig nem kert meg. Ha így van és így vetette fel a swinger klubot, akkor biztosan nincsenek már olyan érzései iranyodban. Egyértelműen nem akar elkotelezodni.
2023. szept. 11. 07:38
 17/57 anonim ***** válasza:
35%

16

Istenem, ezek a levezetések.:)

Egy rakat fiatal nem akar házasodni, és nem is teszik,akkor ezek mind nem szeretik egymást..:)

2023. szept. 11. 08:33
 18/57 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem nagyon korrekt volt a pasi, hogy őszintén eléd állt és elmondta a vágyait, ezt mindenképpen díjazni kell. Természetesen nagyon nehéz elfogadni, hogy a párunk mást is megkívánhat rajtunk kívül, de sajnos a helyzet az, hogy ez majdnem mindenkivel előfordul. Szerintem a legjobb, amit csak tehetsz, hogy átértékeled, hogy tényleg nagyon szereted-e őt, és ő is téged és ha igen, akkor szerintem támogasd azzal, hogy elkíséred egy ilyen helyre, és nézzétek meg közösen. Beszéljétek meg előtte a szabályokat, hogy ne legyen sértődés belőle a végén és menjetek el. Szexeljetek egymással, nézelődjetek, aztán ha valaki szimpatikus, akkor esetleg bevonjátok őt is.

Ha szereted a szexet, akkor előbb-utóbb neked is tetszeni fog a közös vadászat és a közös elményszerzés és a végén te is szívesen jársz majd oda.

38/F

2023. szept. 11. 10:54
 19/57 anonim ***** válasza:
53%

Szia dező, kérdező. 😁

A volt párom (Nő), aki 4 év után bájos mosollyal az arcán mondta , hogy akár benne lenne 3-as szexben, két nővel vagy akár két pasival, mindkettő variációt szívesen kipróbálná.

Nagyon érdekelte milyen látvány lehet két pasi is ahogy kényeztetik egymást előtte.

Visszakérdeztem, hogy te is "játszadoznál" egy nővel előttem? Azt válaszolta, semmi jónak az elrontója, ő szívesen kipróbálná azt is.

Szóval ő nyitott volt az ilyesmire, csak én nem.

Én csak örültem, hogy ilyen nagy az érdeklődése, de gyáva voltam belemenni a dologba, mert féltem, hogy besülök más előtt,igy nem valósult meg a vágya.

2023. szept. 11. 18:23
 20/57 anonim ***** válasza:
64%
Ez a hajó elment...
2023. szept. 11. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!