Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 6 év együtt élés után bejelentette, hogy szeretne mással is lenne. Ti mit reagálnátok?
Párom bejelentette, hogy szeretne elmenni egy swinger clubba szeretne mással is együtt lenni. Azt mondta rengeteget gondolkozott rajta, hogy elmondja-e ezt nekem de szereti az őszinteséget és nem akar megcsalni se a hátam mögött csinálni semmit és szerinte ez a legegyenesebb út.
Szeretem őt és ő is engem örülök neki, hogy őszinte volt velem, de akkor se tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tudom jól, ha nemet mondok neki akkor valószínűleg megcsalás lesz valamikor a vége. Őt nem zavarná ha én más férfival lennék. Nem nyitott házasságot szeretne, csak együtt kalandozni. Ki akartam rakni ezt az Asszonysuttyorgokba is, de nem engedi nekem az anonim posztot, ha valaki kirakná anonim azt megköszöném.
32/N
# 13. "Hat év után kevesek szerelmesek."
Mi 40 év után is szerelmesek vagyunk egymásba. A szerelem nem múlik el. Ami el tud múlni, az nem szerelem volt, csak annak hitték. Ilyen egyszerű.
Gratulálok nektek.
Mindazonáltal a nagy többség ennyi év után nem lobog úgy mint mikor lángolt a szerelem, hanem szeretetté alakul, és jó esetben kitart az élet végéig.
Köszönöm.
Nálunk nem alakult a szerelem szeretetté, ha ez alatt azt értjük, hogy elmúlik a szerelem. Nem múlik el. Nem is élnék olyan kapcsolatban, ahol az egyik azt mondaná a másiknak, szeretlek, de már nem vagyok beléd szerelmes. A szeretet teljesen más. Szeretem a gyerekeimet, a húgaimat, a szüleimet, a barátaimat, de a férjembe szerelmes vagyok. Most is.
Mi járunk swinger klubba.
Próbáld ki vele nyugodtan.
Ha így eléd állt,hogy mit szeretne, értelmes ember lehet. Meg lehet beszélni, hogy a swingerben első alkalommal csak vacsorázni, piálni,nézelődni mentek. Tapasztalatból mondom, az is egy nagyon jó élmény. Amikor körülöttetek egy tucat ember karnyújtásnyira szexel. Az utána való napok pezsdítőek a libidóra.
Utána gondolkozz pár hétig,hogy szeretnél-e többet. Többet engedni a párodnak, szeretnél-e többet megtapasztalni.
Mi úgy vagyunk vele, hogy ez is egy módja az öröm okozásnak.
24
Üdítő egy felnőtt hozzászolást olvasni..
Nekem is az a véleményem, hogy ez már nem szerelem. A szerelem kizárólagos. Oké, hogy ő szeretné kipróbálni, de neki hogy esne, ha azt látná, hogy veled csinálja valaki? Nekem ez nem fér bele. Tudom, hogy vannak klubbok, ahol ilyesmit lehet csinálni, de szerintem azok az emberek már csak azért vannak együtt, mert válni macerás lenne.
Eleve nekem a szex nem olyan, hogy meglátok egy vadidegent, és durr-bele-bumm. Nekem azért egy kicsit ismerkedni kell, nem is tudnék egy idegennel.
A párod nem akar megcsalni (bár gondolatban már jó párszor megtette) ezért swingerezni akar. Szeret, tisztel mint embert EGYELŐRE(!), DE ha te nem mész bele:
- ő el fog a hátad mögött úgyis menni
- ő megfog csalni máshol, (másokkal is)
Úgyhogy döntsd el hogy leszel-e 🤹, vagy se. Rajtad múlik.
(Én amint kiejtette a száján azonnal elküldtem volna melegebb éghajlatra örökre!)
Hogyan reagálnék az egészre?
Elmennék oda és az első alkalommal szexelnék valakivel előtte és miután hazatérnénk azt mondanám neki, hogy nagyon jó ötlet volt az egész, köszönöm hogy az által kiderült hogy mással sokkal élvezetesebb a szex és szakítanék vele!
Természetesen ha nem akarsz mással kufircolni, aki megtetszene, akkor még ma szakíts, mert a párod bár szeret mint embert oda fog jutni, hogy akármikor szexelni fog mással máshol is nemcsak a klubban. Nem fog engedélyt kérni hogy szabad-e egyszer se. Míg te szenvedni fogsz mint a kutya hiszen téged egyáltalán nem vonz az orgia. Onnan vehető ki egyértelműen hogy kérdést írtál ki. Ha belemész abba amit szeretne megalázva fogod magadat érezni míg ő majd él, mint Marci a hevesen. Nem tudom hány évesek vagytok, bár nem igazán számít, mert nyilvánvaló hogy nem fűl hozzá a fogad és a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy átadod más nőknek és miután kihevered (hogy nem vagy számára már eléggé izgató, értsd rád unt) akkor ismerkedsz olyan férfival, akinek nem leszel eldobható kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!