Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem törődik velem mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem törődik velem mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Én is és ő is dolgozunk. Én munka után még főzök mosok takarítok ő

Munka után haza jön és rögtön le ül játszani, csak a játék érdekli tegnap volt a születés napom és annyit se mondott nekem hogy boldog születésnapot. Ha játék közben oda megyek akkor üvöltözik velem hogy miattam fogják ki lőni hadjam egy kicsit békén. Bármit főzök vagy sütők neki suteményt oda kell vinni a gép elé már nem is velem eszik. Éjfélig játszik vagy lehet tovább nem tudom én hamarabb elalszom. Hétvégi az meg rosszabb mert akkor csak én dolgozom és arra jövök haza hogy az egész ház szanaszét hiába takarítottam ki munka előtt és ő akkor is a gép előtt ül.

3 éve vagyunk együtt és egy éve élünk együtt

Én 23/N

Ő 33/F

2023. szept. 10. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén? Dobd ki a pi**ába.

Kell ez neked? Nem bejáró nő vagy hanem a párja. Nyílván ülj le vele beszélni erről, de aki magától nem tudja, hogy ez gáz arra nem fog hatni ha szépen kéred. A másik fele pedig hogy neki ezek szerint nincs szüksége a társaságodra.. Osszepakolnék egy szó nélkül aztán majd észhez tér. Vagy ha nem akkor meg úgyis mindegy.

2023. szept. 10. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Kifobod. Fiatal vagy. Találsz ennél sokkal jobbat is.
2023. szept. 10. 13:51
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
nehéz meglépni a szakítást, de itt ez a helyes döntés
2023. szept. 10. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Dobd ki! Ilyennek nincs jövője. Bár van olyan érzésem, hogy te költöztél az ő lakásába, különben már rég dobtad volna.
2023. szept. 10. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Beszélj vele, hogy neked mi az igényed, mit szeretnél, tee hogyan látod egy párkapcsolat dinamikáját. És ő mit szeretne?

Ha nagyon távol van a 2 szempont, akkor kuka a pasi.

2023. szept. 10. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Én meg ilyent normális csajt keresek aki pont ilyen kis aranyos mint te.

Nem fog változni ő függő sajnos el kell fogadnod vagy ki kell dobni ennyit tudsz tenni de 23 évesen nem kéne benne ragadni ebben a kapcsolatba.

2023. szept. 10. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Ha rád üvölt bántani is fog valószínűleg. Hagyd el inkább és légy boldog még fiatal vagy
2023. szept. 10. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen fiatalon tönkre tenni az életed egy ilyen fószer mellett... Dobd ki a p.csába!
2023. szept. 10. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2023. szept. 10. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy valakinek ilyen türelmes nő jut. Férfiként nem is kérdés, hogy a ház körüli munkát megcsinálom és foglalkozzak a párommal.

Szerintem is dobd ki.

2023. szept. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!