Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK hosszu távra milyen csajt választanátok?
Fontoshogy a csajszi kerekfenekű szőkehajű csücsöri szájú legyen? vagy jó a barna vörös, fekete halyu kedves, szorgalmas szerető szivű lány?
Tod mit nem értek teso? Hogy miért csak a szőke lehet csücsöri és kerek popsijú és miért csak a vörös és fekete a kedves, és miért csak a kedves lehet szorgalmas, mert így akkor a kerek popsijú nem lehet szerető szivű vagy mivan ilyenkor? De ezt nem kötekedésképpen írom, csak nem értem.
Egyébként nekem mindegy milyen a haja színe. Feneke lehet kerek de ha nem elnézem neki mert nekem is vannak hibáim senki sem tökéletes. Viszont arca legyen gyönyörű, abból nem engedek, kisugárzása nőies legyen és legyen intelligens. A többi mellékes.
1. nemvagyok a tesód te pacalarcu állat xD
A kérdésem röviditve SZŐKE KU*VA vagy átlagos JÓLÁNY?
Honnan veszed hogy pacalarcú vagyok hisz nem is láttál.
Te és miért csak a szőkék lehetnek k*vák és a feketék rendesek?
Te és a rendeslány nállad mit jelent? Csak hogy értsem a kérdést hogy válaszolni tudjak. Pl az rendes ha hetente csak 1 manusszal fekszik le?
Utolsó:
A rendes a lányoknál azt jelenti, hogy nem érdekli a külsőd, hanem a belső értékeidet nézi, például, hogy mennyi pénzed van.
Én szőke vagyok mégse vagyok K! Kikérem magamnak! 26/N
Viszont akiket láttam a kocsiból az útszélen ku-t azoknak mindnek fekete volt a haja. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!