Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK hosszu távra milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK hosszu távra milyen csajt választanátok?

Figyelt kérdés
Fontoshogy a csajszi kerekfenekű szőkehajű csücsöri szájú legyen? vagy jó a barna vörös, fekete halyu kedves, szorgalmas szerető szivű lány?
2010. okt. 17. 00:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Fontoshogy a csajszi kerekfenekű szőkehajű csücsöri szájú legyen? vagy jó a barna vörös, fekete halyu kedves, szorgalmas szerető szivű lány?

Tod mit nem értek teso? Hogy miért csak a szőke lehet csücsöri és kerek popsijú és miért csak a vörös és fekete a kedves, és miért csak a kedves lehet szorgalmas, mert így akkor a kerek popsijú nem lehet szerető szivű vagy mivan ilyenkor? De ezt nem kötekedésképpen írom, csak nem értem.

Egyébként nekem mindegy milyen a haja színe. Feneke lehet kerek de ha nem elnézem neki mert nekem is vannak hibáim senki sem tökéletes. Viszont arca legyen gyönyörű, abból nem engedek, kisugárzása nőies legyen és legyen intelligens. A többi mellékes.

2010. okt. 17. 01:43
 12/30 A kérdező kommentje:

1. nemvagyok a tesód te pacalarcu állat xD

A kérdésem röviditve SZŐKE KU*VA vagy átlagos JÓLÁNY?

2010. okt. 17. 02:06
 13/30 anonim ***** válasza:

Honnan veszed hogy pacalarcú vagyok hisz nem is láttál.

Te és miért csak a szőkék lehetnek k*vák és a feketék rendesek?

Te és a rendeslány nállad mit jelent? Csak hogy értsem a kérdést hogy válaszolni tudjak. Pl az rendes ha hetente csak 1 manusszal fekszik le?

2010. okt. 17. 02:13
 14/30 A kérdező kommentje:
ez a kérdésem és pessz
2010. okt. 17. 02:15
 15/30 anonim ***** válasza:

Utolsó:

A rendes a lányoknál azt jelenti, hogy nem érdekli a külsőd, hanem a belső értékeidet nézi, például, hogy mennyi pénzed van.

2010. okt. 17. 02:16
 16/30 anonim ***** válasza:
Én a jó mellű szőkét választanám, aki kedves és szerető szívű.
2010. okt. 17. 02:17
 17/30 A kérdező kommentje:
Emeletes szarvasmarhák!! Vannak a szőke ribancok és a nemszőke nemribancok és ezekközül kell választani nem eszmefuttetásokat végezni!:D
2010. okt. 17. 02:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Én hosszútávra egyiket se választanám.
2010. okt. 17. 02:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, melyiket választanám, de téged kérdező biztos nem, mert egy agresszív tahó kötsög vagy.
2010. okt. 17. 02:22
 20/30 anonim ***** válasza:

Én szőke vagyok mégse vagyok K! Kikérem magamnak! 26/N

Viszont akiket láttam a kocsiból az útszélen ku-t azoknak mindnek fekete volt a haja. :S

2010. okt. 17. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!