Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki nem szerelemmel szereti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szerelemmel szereti a parjat de szereti az konkretan hogy tudna leirni magat az erzest?

Figyelt kérdés
Ez csak kotodes lenne vagy hogy tudnatok definialni az erzeseiteket?

2023. szept. 7. 22:58
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
52%

48

Ja, nem tudtam, hogy te mondod mg, hogy szubjektív erzelmeknek milyen nevet adhatok :D de köszi, észben tartom

2024. jún. 11. 15:21
 52/55 anonim ***** válasza:

Utána lehet olvasni. Tudományos vizsgálatok voltak róla.

Szerelmesek agya másként működik, olyan mint a drog.

Ezt a más működést nem tudja pár évnél tovább fenn tartani az agy. Elvileg fizikai lehetetlenség, talán van kivétel millióból egy, de nem tudok róla hogy létezik kivétel.

Tévedhetek, a tudomány is tévedhet.

Szerintem nagyon valószínű hogy az nagy szeretet amid van, de 5 év után már nem szerelem.

Elmékezz vissza mikor voltál a legerősebben szerelmes. Sok év után már nem ugyan az az érzés szerintem.

A hivatalos szerelem egy elmezavar, nem tud józanul gondolkodni, elvakít az érzelem, drogszerű. Ezt az agy csak pár évig tudja.

Azt mondtad akit szeretek azzal nem akarok dugni. Dehogynem ha fel tud izgatni, jól néz ki. Ne haragudj, szerintem amiket beszélsz nem logikus nem igaz.

Miért ne akarnék lefeküdni egy szép nővel akit emberileg szeretek? Pl mert jól esik és unom hogy minden nap magamat kell kielégítenem napi többször is...

Mindent megtettem hogy érthetően, korrektül elmagyarázzam. Ha még így sem jó akkor nem tudom.

Én is tévedhetek, de mindenki is.

2024. jún. 11. 16:03
 53/55 anonim ***** válasza:

Ertem, amit mondasz, de nem értek vele egyet.

Rengeteg pszichológus van azon a véleményen, hogy ahol pillangos érzés van, az nem szerelem, hanem rossz kötődés, ahol labilis a érzelmileg a kapcsolat.

Továbbra sem gondolom úgy, hogy a rajongás, a másik hibáinak elleplezese szerelem lenne, nekem ez a fellángolás kategória, ami egy sekélyes, mulandó érzelem.

Éreztem ilyet is és éreztem komoly szerelmet is. Eg és föld a különbség a kettő között. Mindneki hívja úgy, ahogy akarja, én ezt szerelemnek minositem.

2024. jún. 11. 16:46
 54/55 anonim ***** válasza:
Nem én irtam ezt, másik kommentelővel keversz.
2024. jún. 11. 16:47
 55/55 anonim ***** válasza:

"De ez miért lenne csak szeretet?

Akit szeretek emberileg, azt nem akarom megdugni, nem akarok vele együtt élni, nem akarok mellette aludni. Ez nem csak szeretet."

Erre írtam hogy akit szeretek sima emberileg azzal miért ne lehetne együtt aludni, meg lefeküdni.

2024. jún. 11. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!