Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy két tinédzser szerelme akár házasságig is eljusson?

Figyelt kérdés
a barátommal már 7 hónapja vagyunk együtt, nagyon jól megvagyunk, és mindkettőnknek ez az első komoly kapcsolata, és nagyon szeretjük egymást:) én mindig is álmodozós típus voltam, szóval mindig úgy képzeltem, hogy ha megtalálom az igaz szerelmet (amit most meg is találtam:P) akkor vele élem le az életem... a barátom is ilyen álmodozós típus, pont olyan, amilyet én mindig is szerettem volna:) és saját bevallása szerint én vagyok az első barátnője, akit tényleg igazán szeret, és én vagyok az első is akivel lefeküdt... mennyi az esélyünk, hogy évek múlva is együtt leszünk? mert én részemről hosszútávban gondolkodom, és a barátom is... csak arra lennék kíváncsi, hogy nektek erről mi a tapasztalatotok, véleményetek! a válaszokat előre is köszi:)
2009. jan. 1. 20:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Én személy szerint nagyon nem tartom egészségesnek, hogy a legeslegelső emberrel élje le valaki az életét. Lehet, hogy sokan le fognak pontozni, de ez akkor is így van. A minap szakított az egyik 22 éves ismerősöm a barátjával, 18 éves kora óta volt vele (tehát 4 évet) és habár szép volt a kapcsolata, utólag RETTENETESEN bánja a sok kimaradt izgalmat (nem az egyéjszakás kalandokra/szexre gondolt!!) az életéből. "

Mi 5 éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Mi is elsők voltunk egymásnak. Viszont nagyon félek a férfi kíváncsiságtól, hogy egyszer úgy dönt, neki elege van, ő még élni akar...Vagy mi lesz ha én fogok így érezni???

2009. jan. 2. 20:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, akkor utána úgyis visszamegy hozzád. Ha mégsem, akkor meg jobb, hogy előbb derül ki, nem 50 évesen. Addig te is kiéled magad max. Bár iszonyatosan rossz lehet, de rengetegen jártak már így. Ez a külső világ befolyása az emberekre...:S
2009. jan. 3. 00:27
 23/25 anonim válasza:

Persze, hogy együtt lehettek!

Mindenre van példa és ellenpélda, én csak annyit tudok tanácsolni hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni... Hiába "mi azt hittük hogy" ... Tudni kell elengedni is, ezt most nem feltétlenül rátok értve... Szóval én drukkolok nektek! Ásó kapa nagyharang...

2009. jan. 6. 18:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szeretnék a kérdésedhez hozzá fűzni, hogy szerintem ez TELJES mértékben tőletek függ, hogy meddig maradtok, mert én is 15 éves vagyok és már vagy 2 éve van barátnőm, tudom, hogy fiatal vagyok, de egyszerűen Őt szeretem és nem mást.Semmiért nem adnám őt oda senkinek.Annak ellenére, hogy már 2 éve együtt vagyunk, még mindig őt szeretem, és ha tehetném, minden pillanatban vele volnák...csak sajnos ez nem megy ilyen könnyen :( ...úgy hogy szerintem akármilyen negatív illetve pozitív válaszokat kapsz erre a kérdésre, én akkor is csak azt mondom, hogy ez rajtatok áll...az érzéseket nem olyan könnyű befojásolni... :) ...

További sok boldosgáot kívánok :)

2009. jan. 7. 06:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Megvan rá az esély, de az a baj, hogy általában tinédzserkorban változunk a legtöbbet, vagy legalábbis én így tapasztaltam, amúgy én is egy életen át szerettem volna együtt lenni a volt barátnőmmel... De azért szurkolok nektek ! ;)
2009. jan. 8. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!