Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tennétek, ha egy családtagotok, vagy barátotok csúnyákat mondana a párotokra?
Figyelt kérdés
Vagy akivel már ez megtörtént, mit tett?2023. szept. 6. 16:29
1/9 anonim válasza:
Nagyon keményen helyre tenném. A baráttal pl. véget érne a barátságunk is.
Nehogy félreértsük egymást!
Kritizálni, kulturált stílusban elmondani, miért van rossz véleményed róla, azt lehet. Azon akár el is gondolkodom. De szidni, csúnyát mondani rá, azt nem lehet.
2/9 anonim válasza:
Nem venném jó néven, ugyanis az az én döntésem, kivel vagyok együtt. Vice versa, tehát senkit nem kell szidni. Kulturált véleménykifejtésre nyitott vagyok, de csak is akkor, ha az a dolgok jobbítására irányul, nem pedig kotnyeleskedés, belekötés, furkálódás, szabotálás a cél.
3/9 anonim válasza:
elküldeném a f&@omba.. mindegy kiről van szó.
5/9 anonim válasza:
Nem érdekelne a kulturáltság, zsigeri módon reagálnék: lendületből pofán verném.
6/9 anonim válasza:
Aki a paromat bantja, annak velem gyulik meg a baja. Nem enyhito korulmeny se a rokonsag, se a baratsag. Villamgyorsan meghuznam a hataraimat, ha eddig nem tettem volna es kozolnem, hogy no way. Aztan vagy megerti es tiszteli a hataraimat, vagy onnantol kezdve lehet tiplizni, nem vagyok kivancsi ra. Tudja mar, hogy mi az amibe nem szolhat bele senki, o sem.
7/9 anonim válasza:
Egy pörgőrúgással fejberúgnám, mert a világ egyik legaranyosabb nője a párom. Olyan, amilyet mindig is szeretett volna elképzelni mellettem a családom, szóval már csak az álszentség miatt is bevetném ezt a legendás pörgőrúgást.
8/9 anonim válasza:
Itt mindenki hősködik, a valóságban meg az anyjuk háta mögött kushadnak, és a haverokkal beszélik ki a nőjüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!