Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az anális közösülés szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anális közösülés szerintetek megalázó egy nő számára, vagy teljesen normális egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az új barátom, akit nagyon szeretek és úgy tűnik, ő is engem, szeretné, ha így is csinálnánk.

Megpróbálta velem és jó is volt nekem, nem fájt, mert nagyon gyengéd és óvatos volt.

De én attól félek, hogy az a nő, aki ilyet megenged, az elveszti a párja tiszteletét.

Amúgy semmi jel nem utal arra, hogy ezután kevésbé tisztelne. Szerintetek normális, hogy ilyet kér tőlem, vagy ez gáz?

45 éves nő vagyok.

2023. szept. 3. 10:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Véleményem szerint, két ember akkor működik jól,ha ...."számomra az az öröm, boldogság"!.....amennyiben minden szinten, keresem a szerelmem vágyait! A 7köznapi életben is igaz kellene, hogy legyen ez!

Pl.hogy lássam a szemeit ragyogni,...amikor "csak úgy, 5 év után" spontán kap egy csokor virágot!.....

A szeretkezésben ís....így kéne, hogy működjünk!

Az legyen a cél....! Nekem az okoz örömöt, ha a szerelmemnek gyönyört okozhatok, az számomra a minden (is).

Nincs, és nem is lehet tabu 2 ember között! Az élet semmilyen tekintetében. Azt amit meg, tudtok beszélni, és mind2töket az vezérel, hogy a társadnak jót, szépet, boldogságot, gyönyört okozz!

Éééééééssss❣️ fontos !.....bár míly szerelmes (is)vagy!....

Pont ezt kell érezned <<<<vissza is!.....

Hogy a pasit az vezérel, vezérli, hogy számodra gyönyört adjon!....mert, Ő attól boldog!

Amennyiben ez így meg van, és kölcsönös. Szó nem lehet semmilyen megalázásról! 🤗

50/F

2023. szept. 4. 14:08
 32/33 anonim válasza:
70%

Miért lenne megalázó ha közben oda figyel rád? Figyelem a legfontosabb.

Hisz egy párkènt mūködtök. Személy szerint egy igazán jól mūködō kapcsolatban elengedhetetlen a gátlástalanság (pozitív èrtelemben). Nem szabadba gánlásosnak lenni egy párkapcsolatban ha szexrōl van szó.

N/28

2023. szept. 5. 14:24
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Köszi 31, 32 is!

Nagyon sokat segítettetek nekem.:)

2023. szept. 25. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!