Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anális közösülés szerintetek megalázó egy nő számára, vagy teljesen normális egy párkapcsolatban?
Az új barátom, akit nagyon szeretek és úgy tűnik, ő is engem, szeretné, ha így is csinálnánk.
Megpróbálta velem és jó is volt nekem, nem fájt, mert nagyon gyengéd és óvatos volt.
De én attól félek, hogy az a nő, aki ilyet megenged, az elveszti a párja tiszteletét.
Amúgy semmi jel nem utal arra, hogy ezután kevésbé tisztelne. Szerintetek normális, hogy ilyet kér tőlem, vagy ez gáz?
45 éves nő vagyok.
10# köszi!
Szóval te csináltad így a pároddal, esetleg többször is, és megmaradt a tisztelet. Köszönöm, sokat jelent nekem, hogy ezt megírtad.:)
Amit mindketten elveznek az nem lehet megalazo.
Analnal nem tudod mi lehet megalazobb? Hol eltel 45 evig mar bocsanat :)
Felpofozas, seggbol szajba, porazon tartas, szajbapisiles, meddig soroljam…
Semmi megalázó nincs benne.
Olyan, mint a tökfőzelék. Egyesek szeretik, szerintem meg a világ legundorítóbb dolgainak egyike. De ettől még semmilyen szempontból nem megalázó.
Ez a két félen múlik.
Nekem a barátnőm például kifejezetten ki akarta próbálni. Semmivel nem tisztelem és szeretem őt kevésbé, mint előtte. (Mint ahogy akkor sem változna semmi, ha nem akarta volna megtenni.) Ráadásul esetetekben még a barátod volt az, aki kérte. Ha valakinél az, hogy teljesíted egy vágyát hátrányt jelent, akkor az illető egész egyszerűen idióta.
Szerintem egy kapcsolatban az normális, amit mindketten akartok és jó is. Viszont az már baj, ha te valahol a lelked mélyen megalázónak érzed, mert ugye másképp meg sem született volna a kérdés.
Én személy szerint nem vagyok oda az análért, max a pillanat hevében néha néha. Tehát én a helyedben inkább attól "félnék" hogy mennyire erős benne az anál vágy, hiszen folyamatosan megfelelési kényszerrel szexelni nem az én asztalom.
18
Erősen kétlem, hogy előfordulhat olyan helyzet, hogy egy férfi becsül, tisztel, szeret egy nőt, majd amint kipróbáltak egy szexuális tevékenységet, amit a FÉRFI kezdeményezett, hirtelen elkezdi megvetni és lenézni. A kérdező pasija vagy MÁR MOST lenézi a kérdezőt, vagy az anál után sem fogja...
A szexben amúgy is előfordulnak "cikinek" mondható dolgok.
Volt, hogy a pasimnak nem állt fel, volt, hogy én fura hangot adtam ki orgazmus közben, volt, hogy a hüvelyembe jutott levegő jó kis recsegő hangon távozott onnan, volt, hogy a srác hamar elsült, volt hogy egy általam javasolt szexpóznak az lett a vége, hogy leestem az ágyról és így tovább. AKiben ezek miatt megszűnik a tisztelet a párja felé, abban soha nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!