Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, nektek igazából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek igazából minek barátnő?

Figyelt kérdés

Ezzel nyilván nem a teljes nemre akarok rárontani a kérdéssel, mert akinek megvannak a saját motivációi és tudja mit akar az tök jó.

És akkor vannak azok, akik nem. Velem akar lenni, de nem túl sokat, mert a haverok is ott vannak. Legyek társaságkedvelő és az összes barátjável jöjjek ki, de ne annyira hogy valamelyik félreértse. Legyek folyton ugyanolyan passzban, ne hisztizzek semmin, de azért uncsi se legyek.

Most akkor mi az általános? Mi egy férfi hozzáállása a barátnőjéhez ilyen téren? Mi sok, mi kevés... hogy ne cs*ssze el az ember?

2023. szept. 2. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
Ezek korrekt elvárások, kivéve a legyél mindig ugyanolyan passzban dolog, de hogy ne hisztizz az alap. És ha te unalmasnak tartod magad hiszti nélkül akkor ne csodálkozz semmin.
2023. szept. 2. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem még nagyon fiatal vagy és nincs tapasztalatod.

Keress olyan pasit , akit az érdekel hogy Te mit szeretnél.

2023. szept. 2. 18:36
 3/8 Camorri ***** válasza:
95%

Mivel változó, leírom hogy pl nekem ezekben amit írtál mi lenne az, amit nagyon tudnék értékelni.

Minek barátnő? Azért hogy legyen kivel utazni, tervezni a jövőt, megházasodni, gyereket mint közös felelősséget csinálni.

Veled akar lenni de nem túl sokat: nagyon sokan szenvednek abban hogy nem tudják rendesen beosztani az idejüket. Nekem is nehéz. Viszont minden embernek szüksége van a baráti társaságára is. Emiatt élethelyzettől függően heti/havi fél-egy napot barátokkal akarok tölteni úgy hogy a párom ne legyen ott. Ebbe természetesen beletartozik az hogy valamilyen online platformon tartom velük a kapcsolatot.

Légy társaságkedvelő, jöjj ki a barátaival: nincs is annál jobb mint amikor a lány jól kijön a srác barátaival is. Miért? Mert ilyenkor a férfi biztonságban tudja a barátnőjét, hiszen az igazi barátok nem "lopják" el sőt! Védelmezik mint a testvér barátnőjét. Szóval itt minél inkább közös a baráti kör annál jobb. De azért ne menj el romantikus helyekre a barátod barátjával, bár itt már inkább a barátságot kérdőjelezném meg a párkapcsolat helyett.

Hiszti/ugyan olyan passz: itt az a lényeg inkább hogy a férfi agya másképp gondolkodik. Szerintem nagyon is jó ha vannak elvárások, amiket a férfinak meg kell oldani. Viszont amikor piti dolgokon hisztizik a nő (pl WC deszka) az kegyetlenül fárasztó, és illúzió romboló.

De ez az én látásmódom, lehet más máshogy látja

2023. szept. 2. 18:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Hiszti alatt nem azt értettem - habár nem írtam oda - hogy bömbölve verem az asztalt és követelem amit akarok. Hanem azt hogy jelzem meddig tartanak a határaim, és a másik invalidálva ezt hisztinek ítéli. Más dolog ami objektíven hiszti, és más amikor ignorálnak szimplán.
2023. szept. 2. 18:37
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 Köszi a hosszú kifejtést!
2023. szept. 2. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Na igen, én tudom mire gondolsz. Szimplán az, ha kiállsz magadért, nem hagyod magad hülyének nézni és ezeknek hangot is adsz (teljesen normális stílusban mondjuk), az főként a nárciknál/elnyomó típusú férfiaknál egyenlő a hisztivel.

Nagyon tévednek, érdeket érvényesíteni mindenkinek joga van!

2023. szept. 2. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Egy barátnőtől olyan jellegű szeretetet lehet kapni és olyan jellegűt lehet adni amit senki másnak nem tudsz. Szerintem a legtöbb ember számára ez szükséges és ha nincs meg akkor nincs meg azaz érzés, hogy mindig ott lesz valakid stabilan akinél nem kell félni attól, hogy holnap már nem. Legalábbis ideális esetben. Szóval igazából azért, mert boldogan szeretném élni az életem és ez úgy menne, ha meglennének azok a dolgok amiről fentebb írtam.
2023. szept. 2. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Szóval azt várja el a pasid, hogy legyél egy tök átlagosan szociális ember? Hát, öhm. Ja, vannak ilyen emberek.
2023. szept. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!