Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lehet úgy barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet úgy barátnőt keresni, ha másba vagyok szerelmes igazából?

Figyelt kérdés

Bővebben kifejtem: van egy lány aki a nagy Ő számomra, egészen biztosan érzem hogy ő életem szerelme, de sajnos jelenleg nem tudok hozzá közelebb kerülni. Rettenetesen hiányzik, de több oka is van ami miatt nem mélyíthető jelenleg a kapcsolat köztünk, nem tudunk találkozni sem sajnos, és nem tudom mikor látom legközelebb.

Viszont így rettentő magányos vagyok, és már elég idős is a magam 26 évével, szóval nem tudom hogy várjak rá tovább és "tartsak ki" mellette, vagy átmenetileg próbáljak keresni egy másik lányt akivel ideig-óráig talán boldog lehetek, de nem őt szeretem szívből?

2022. aug. 14. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

"vagy átmenetileg próbáljak keresni egy másik lányt akivel ideig-óráig talán boldog lehetek, de nem őt szeretem szívből"

Erre azt mondanám, hogyha van benned egy kis empátia akkor nem teszel ilyet. Tudod, hogy mit érzel, hasonló fájdalmat akarsz okozni másnak is?

Egyébként ugyanúgy magányos lennél egy kapcsolatban, mert nem az lenne ott veled akire vágysz.

Szóval nem érdemes, de lehet csak én vagyok így vele, hogy ezt gondolom. Persze az is benne van, hogy pont egy olyan lány jön aki el tudja veled feledtetni azt akibe szerelmes vagy jelenleg és már nem azt fogod gondolni, hogy ő neked az életed szerelme. Sok dolog megeshet, ami fontos igazából csak az, hogy ne hazudj és áltass másokat.

2022. aug. 14. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg nem szép dolog, ha másba vagy szerelmes. DE! A való elet nem mindig olyan mint egy tündérmese. Én nem hiszem, hogy mindenkinek osszejon az a személy akibe szerelmes. Meselhetnek magamról, pár baratnomrol stb. Altalaban az van, hogy Zoli szerelmes Krisztibe, utóbbi pedig Rolandba. Aztán idővel az ember belatja, ne kergessen álmokat. Házasságban is, tartós kapcsolatban is általában az egyik jobban szeret. Aztán ha valaki már túl van egy tartós kapcsolaton bejon a képbe az a bizonyos testi szükséglet is. Üdv a valóságban. Sokan csináljak azt amire készülsz.
2022. aug. 14. 07:00
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, sokan csinálják, és sok ilyet látunk, de azért mert ennyi a gerinctelen megalkuvó ember aki az ismerkedésnél eltitkolja hogy más emberért csorog a nyála, a másik fél meg talán érzi hogy valami nincs rendben, de ő is van olyan megalkuvó hogy ilyen olyan előnyök miatt belemegy, vagy mert azt sem tudja, hogy ennél jobb is lehetne egy kapcsolat. Az biztos, én ismerkedés elején rákérdezek, hogy érzelmileg szabad-e a másik! És nagyon remélem hogy elmondja az igazat, én nem akarok ilyen férfira időt pazarolni! Nem kapnám meg azt az érzelmi törődést amire vágyok, szóval igazán gerinctelen dolognak tartanám, ha ezt bejátszod. Akkor keress olyan nőt, akinek fogalma sincs mit akar az életben, képtelen egy komoly kapcsolatra, csak testi dolgokat keres. Őt talán nem bántod meg. -.-
2022. aug. 14. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már tartottam ki többször is, szerintem értelmetlen, mert általában ez nem kölcsönös.

Szerintem nem vagy szerelmes, ez csak fellángolás, ami a testének szól, meg a cuki személyiségének. Aki szerelmes, annak nem létezik más, csak az az egy.

Én is éreztem már ezt, hogy tuti a másik az igazi, nagy pofáraesés lett belőle. Olyannal kell ismerkedni, akivel kölcsönös a dolog.

Másrészt én nem tudnék hazudni az állítólagos szerelmemnek, hogy addig amíg rá vártam, mással mulattam az időt.

2022. aug. 14. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:

basszus, full ugyanazt a szitut irtad le amiben én vagyok

szerintem zárd le a dolgot a lánnyal.. ne beszélgess vele, pár hónap alatt túl leszel rajta és akkor lehet keresni egy másik lányt.

én legalábbis ezt tervezem tenni.

2022. aug. 14. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az én sztorim de azért leírom. Fiú reménytelenül szerelmes volt egy csinos, házas, nála picit idősebb kolléganőbe. Ő maga is tudta, hogy esélytelen. Hónapokig gyötrődött, merje-e mondani neki hogy érez, vagy tartsa titokban? Esély ugyan 0, de legalább tudja meg a hölgy. Aztán egyszer eljött bulizni velünk. Egy lány vele akart lenni. Kis barati unszolásra nem állt ellen. Kicsit lelkizett, hogy de hát Ő a kolléganőbe szerelmes, őt látja maga elött ha lehunyja a szemét stb. Végül elment a rámenős kis csajjal. Utána hetekig az volt a témája, hogy neki ilyen jó még sosem volt. Kár, hogy a lány csak nyaralt a városunkban.
2022. aug. 15. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!