Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet úgy barátnőt keresni, ha másba vagyok szerelmes igazából?
Bővebben kifejtem: van egy lány aki a nagy Ő számomra, egészen biztosan érzem hogy ő életem szerelme, de sajnos jelenleg nem tudok hozzá közelebb kerülni. Rettenetesen hiányzik, de több oka is van ami miatt nem mélyíthető jelenleg a kapcsolat köztünk, nem tudunk találkozni sem sajnos, és nem tudom mikor látom legközelebb.
Viszont így rettentő magányos vagyok, és már elég idős is a magam 26 évével, szóval nem tudom hogy várjak rá tovább és "tartsak ki" mellette, vagy átmenetileg próbáljak keresni egy másik lányt akivel ideig-óráig talán boldog lehetek, de nem őt szeretem szívből?
"vagy átmenetileg próbáljak keresni egy másik lányt akivel ideig-óráig talán boldog lehetek, de nem őt szeretem szívből"
Erre azt mondanám, hogyha van benned egy kis empátia akkor nem teszel ilyet. Tudod, hogy mit érzel, hasonló fájdalmat akarsz okozni másnak is?
Egyébként ugyanúgy magányos lennél egy kapcsolatban, mert nem az lenne ott veled akire vágysz.
Szóval nem érdemes, de lehet csak én vagyok így vele, hogy ezt gondolom. Persze az is benne van, hogy pont egy olyan lány jön aki el tudja veled feledtetni azt akibe szerelmes vagy jelenleg és már nem azt fogod gondolni, hogy ő neked az életed szerelme. Sok dolog megeshet, ami fontos igazából csak az, hogy ne hazudj és áltass másokat.
Én már tartottam ki többször is, szerintem értelmetlen, mert általában ez nem kölcsönös.
Szerintem nem vagy szerelmes, ez csak fellángolás, ami a testének szól, meg a cuki személyiségének. Aki szerelmes, annak nem létezik más, csak az az egy.
Én is éreztem már ezt, hogy tuti a másik az igazi, nagy pofáraesés lett belőle. Olyannal kell ismerkedni, akivel kölcsönös a dolog.
Másrészt én nem tudnék hazudni az állítólagos szerelmemnek, hogy addig amíg rá vártam, mással mulattam az időt.
basszus, full ugyanazt a szitut irtad le amiben én vagyok
szerintem zárd le a dolgot a lánnyal.. ne beszélgess vele, pár hónap alatt túl leszel rajta és akkor lehet keresni egy másik lányt.
én legalábbis ezt tervezem tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!