Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni/ram fog inni?
#20:
Szóval balek vagyok azért, mert nem vagyok egy (főleg egy friss kialakuló) kapcsolatban óriási bizalmatlan és nem rendelkezem önértékelési zavarokkal?🤣
Direkt ki hangsúlyoztam, hogyha nem mutatja ki, hogy szeret, vagy akár kifejezi, de észreveszem (mert rájövök), hogy valami mégse stimmel, hiszen elárulja önmagát vagy így- vagy úgy, akkor nem aggódok és várok arra, hogy kitegyen, hanem megteszem én.
De ha egyszer korai pattogni, mert pl.3 hónapja vagyunk együtt és én önszántámból mentem bele a kapcsolatba annak ellenére hogy tudtam, hogy csajozott eleget, akkor mi jogon "kérném meg" = igazából korlátoznám a döntéseit? Ha egyszer valaki nem tudja elviselni azt a tényt, hogy kavargatott jobbra-balra az minek a szösznak kezdett el járni vele? Én meg ezt nem értem.
A barátaitól nincs jogom eltiltani, se a kúrópajtiatól, se az exeitől ha én egyszer belevágtam a kapcsolatba. Ha meg később derül ki netalántán, mert nem kérdeztem rá, hogy tartja-e velük a kapcsolatot az megint az én hibám.
Semmi rosszat nem találok abban, hogy az exszel, vagy a barátság extrákkal partnerével barátkozik, ha mint írtam engem szeret, úgy meg különösen ha a szexelgetés régebben történt.
Ha egyszer meg akar csalni azt úgyis megteszi, mindegy, hogy a múltbeli nőkkel, vagy a jövőbeliekkel lép félre. Én biztos nem tartom vissza benne, sőt lehet megköszönném neki, hogy megtette így kiderült, hogy nem "egymásnak vagyunk teremtve" simán átadom a másik nőnek amúgy. Kiheverem és majd jön más. De eltiltani, vagy azért nem adni esélyt, mert ő barátkozik miközben lehet ő számomra a "Nagy Ő" és a boldogságot eldobni magamtól szintén nem fogom.
Te ha ennyire bizalmatlan vagy és önbizalom hiányos az a te dolgod, de nem vagyunk egyformák.... Szerencsére! Inkább vagyok pozitív, mint negatív.
Egyáltalán nem vagyok önbizalomhiányos, de ez akkor sem egészséges az én szemembe, hiába is csűrjük csavarjuk.
Nekem is volt szexen alapuló kapcsolatom, és volt aki barátnő mellett is visszajárt volna hozzám ha én hagyom. 🤷♀️
"Nekem is volt szexen alapuló kapcsolatom, és volt aki barátnő mellett is visszajárt volna hozzám ha én hagyom."
Pontosan erről van szó, hogy két emberen, sőt három emberen múlik hogy hűtlenkedik, vagy se.
Ha ő egyszer te beléd szerelmes, akkor nem fog félrekúrni és kész! Ha nem az még akkor se biztos, mert mint embert szerethet és tisztelhet!
Attól függ igazából,hogy van-e lelke és gerince, a hűség döntés kérdése. Viszont ha te más karjaiba zavarod, akkor nem kell csodálkozni, hogy máshol keresett vigaszt, főleg olyan embernél, aki nem veszekszik vele, megérti őt, míg te féltékenységi jeleneteket rendezel, korlátoznád.
Mióta egészséges az? Mi jogon döntöd el te, hogy kivel legyen barát a párod? És hogy jöhetsz te és más hasonló mentálisú emberek ahhoz, hogy egészségtelennek nyilvánítsa ki azt, hogy az exszel, vagy dugópajtival baráti viszonyt ápol más? Hogyha egyszer nem váltak el rosszban, értelmes emberek módjára szakítottak, tisztelik egymást és kedvelik, mint barátok miért nem lehetnek barátok? Sehogyse értem.
Nem mindenki vál el rosszban a másiktól, vagy ha akár jól végződött a szakítás és akkor le is tiltják, nem is szólnak egymáshoz, idegenként kezelik egymást (maximum szia,mi újság). Minden ember más, attól még nem egészségtelen.
Ott volt sajnos az Angyalföldi gyilkos, aki nem nézte jól szemmel az exet és azért történt a tragédia. Most akkor hibáztatod a nőt, mert baráti kapcsolatot ápolt az exszel, vagy mi?
Gondolkodjatok már el néha...🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!