Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni/ram fog inni?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyunk egyutt, elotte 1,5 honapot randiztunk. Alapvetoen nagyon cuki es nem erzem azt hogy meg akarna csalni, de tortent 2 aggasztobb dolog is. 1. megtalaltak a profiljat egy tarskereson, ahol bar ezer eve inaktiv, de akkor is. A masik hogy vannak lany baratai, ami amugy tok okes. De multkor ment kajalni egy baratnojevel, nem mondta kivel. A telojarol lattam a nevet. Megkerdeztem egy kozos baratunkat es mondta hogy azzal a csajjal regota ismerik egymast es regen hetente osszefekudtek... Kesobb alaposan kikerdeztem, es mondta hogy igen regen kavartak eleg hosszu ideig, de ok mar csak baratok, meg en fontosabb vagyok neki blablabla.. Nem tudom.... En 19L, o 22F
2023. aug. 30. 21:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

Történt azóta valami?

Amúgy én is azt mondom ha régen összejárogattak szexelni, azt vagy most is csinálják titokban, vagy amint lesz alkalmuk fogják csinálni.

Ha komoly barátnője van, nem normális ezekkel a lányokkal tartania a kapcsolatot.

Te meg ne legyél már ennyire naiv hogy ezt hagyod. Ez nem ok nélküli féltékenység. 😅

2023. szept. 7. 15:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Kesobb alaposan kikerdeztem, es mondta hogy igen regen kavartak eleg hosszu ideig, de ok mar csak baratok, meg en fontosabb vagyok neki blablabla.."

Attól függ, hogy hozzád hogyan viszonyul minden. Ha érzed, mert tudatja napi szinten, hogy szeret, akkor nem ártana bízni benne, mert az alaptalan féltékenységeddel fogsz véget vetni a kapcsolatodnak.

Természetesen ha jóformán le se tojja a fejedet, sokat van másokkal, mint inkább veled, vagy minden a szex körül forog, akkor ne várd meg hogy mit csinálna, hanem szakíts!

Egyébként nem biztos, hogy félre lépne azzal a lánnyal, hiszen már megvolt neki ha hűtlen típus, több mint valószínű, hogy teljesen más lánnyal tenné meg.

2023. szept. 7. 16:36
 13/25 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is van pár barátnőm, simán eljárok kajálni velük, vagy itt alszanak nálam úgy, hogy tényleg nincs semmi. Nem kell ezt a dolgot túlparázni.
2023. szept. 7. 17:23
 14/25 anonim ***** válasza:
69%

13# és te is dugtad őket korábban?

Nekem ez marhára nem férne bele, pedig nem tartom magam egy féltékeny típusnak. 😅

2023. szept. 7. 20:23
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

#14: 13-es vagyok és bocsi, hogy közbe szólok, de miért nem fér bele, ha egyszer az égvilágon nincs köztük semmi? Miért nem vagy akkor féltékeny az összes nőjére, szeretőjére, akivel dolga volt? Vagy a jövőbeli nőiere, kollegináira? Nekem ez magas esküszöm.

Szexeltek csak régen, de még ha szerelmesek is lettek volna egymásba már nem azok, nemhiába exek. Miért olyan birtokló típusúak pár emberek főleg friss kapcsolatban, amikor jóformán mégcsak ismerkedtek? Vagy miért azok, ha az a férfi kimutatja napról napra, hogy szeret, fontos vagy neki? Ennyire nem bíznak benne, ennyire önbizalomhiányal küszködnek az emberek? Magatokban keressétek a hibát mindkettő esetben, mármint ha összejöttök vele bár tudjátok, hogy sokat csajozott meg akkor is, ha szeret és mégis bizalmatlanok vagytok!

2023. szept. 7. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:
(12-es*🙃)
2023. szept. 7. 20:41
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

14. Féltékeny típusnak tűnsz. :)

Nem, nem dugtam őket sem korábban, sem később. A barát az barát. Nem mozdulok rá a barátaimra.

2023. szept. 7. 20:43
 18/25 anonim ***** válasza:
42%

Az úgy más. De ha olvastad, a kérdező barátja olyan csajjal találkozgat kettesben akivel korábban rendszeresen összejárt dugni.

Nem a barát barátnővel van nekem bajom, de hagyjuk már ha jó volt a szex közöttük majd nem mászik rá egyik a másikra.

2023. szept. 7. 20:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
18. Olyan barátnőm is van, akit még régen megdugtam párszor. De most már nem. Ilyen is van.
2023. szept. 7. 20:49
 20/25 anonim ***** válasza:
42%

15# Ezt csak a balekok eszik meg. 😂 Nem exek, mert ha jól értem sose voltak együtt. Sose akartak együtt lenni komolyabban, de attól még ha úgy van össze fognak feküdni.

De legyen barátnőd akibe szerelmes vagy, és járogasson össze a régi kúrótársaival úgy hogy te nem lehetsz ott. Aludjanak is együtt, de ne aggódj biztos nem történik majd semmi. 😅

2023. szept. 7. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!