Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél olyan fèrfival, akinek 40 évesen még mindig nagyon fontos hétvégente eljàrni inni a haverokkal?
1 ève vagyunk együtt, de mióta ismerem, màr az első naptól megmondta, hogy neki ez fontos, nem nagyon szeretne ezen változtatni.
Minden hètvège, a szombat biztos, néha a péntek is, esetenkènt a vasàrnap. De akkor otthon vagy a haverjànál iszogatnak. Szombaton ki tudja hol. Persze nekem nem mondja, hogy bárban lenne, de nekem kétségeim vannak, nem tudom mit csinàl, nem csal-e meg stb.
Ti bíznàtok egy ilyen férfiben? Ha havonta egyszer egy napot csinálnà,mèg el is fogadnám, de minden hétvègén...Csak én èrzem ìgy, hogy egy 40 èves fèrfi esetèben ez gàz?
Engem nem hív, azt mondja csak fèrfiak vannak. Sportol ès onnan a haverjai.
Most azt várod, hogy mások mondják meg mit tegyél?
Megbízol benne vagy sem?
Kedves 2-es, nem ezt vàrom, csak vèlemènyekre lennèk kìváncsi.
Szóval, nem csak szerintem gàz ez, ugye?
Nem, de össze se jöttem volna vele, nekem ez nem fér bele. És nem is csak azért, mert nem bízok benne, ha valóban csak iszogatnak mindig se akarnék ilyen kapcsolatot. Fiatalabb vagyok amúgy, de már most se tudnám elfogadni, nekem ez olyan, hogy egyetemen oké, utána max időnként, de nem minden hétvégén.
Nem gondolom amúgy, hogy aki így él, az rossz, csak ez nem nekem való, én se ez a típus vagyok és párnak se ilyet képzelek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!