Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érezheti úgy a nő hogy a háttérbe van szorítva és nem fontos?
Nekem ezt mondta barátnőm meg h úgy érzi nem tartozik közénk.
Ezt nem értem..a házimunka nem csak rá marad, bármire megkér bármikor hozok,segítek. A saját dolgaim félre teszem csakhogy az övé meglegyen. Fejbe tartom amit kér. Míg tőle ezt nem kapom meg igazán.
Nem értem h miért érzi nem tartozik közénk? - anyám h segítsen főz nekünk, de úgy h barátnőm is ehessen belőle betegsége miatt. Számtalanszor vesznek neki dolgokat.
Most is hívták át, ő azt mondta nem megy..( pedig 1 hete otthon van betegállományban, de nagy fájdalmai nincsenek)
Szóval önmagát löki el tőlük. Bármit mondanak támadasnak veszi..
Nekem ezek mind azt tükrözik h igenis fontos mert ha nem az lenne akkor nem tennék meg ezeket
Lehet egy önbizalomhiányos önértékelési zavaros. Az ilyenek soha nem érzik magukat fontosnak egy kapcsolatukban sem fejen is állhatna a másik.
De esetleg kérdezd meg tőle hogy mondjon konkrétunokat mit szeretne. Ne azt sorolja mi a baja. Hanem mit szeretne hogyan lenne neki jo.
Habár engem nem érdekelnek ilyen kisebbségi komplexusos idióták bajai, de a pasik egy lyukért lemennek pincsibe. Én meg nő vagyok.
Tedd fel neki
Hogy éreznéd magad kozénk valónak
Miből látnad azt hogy fontos vagy
Mit szeretnél ahhoz hogy jol erezd magad
És ha ugy kezdi hogy ezt nem azt nem amazt nem
Kérdezd meg ujra. Nem azt kell tudni mit nem, hanem mit igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!