Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos neked a párod zenei ízlése?
Az se zavarna ha ilyet hallgatnal: [link]
De azert nem bannam ha zenei izlest leszamitva tobbe-kevesbe igényes lenne.
Igen, zavarna. Ez primitív, lélekromboló zene.
Amúgy fontos a zenei ízlés, mert többről van szó: lelkivilágot, gondolatvilágot, érzésvilágot is takar. Világnézetet, a világhoz való hozzáállást, stb.. De ugyanilyen az egyéb esztétikai ízlés is.
Persze ha csak d.gni akar vki, akkor nem számít, hogy azonosan lássuk a világot. De ha komolyan tervezek, akkor igen, sokat számít. Sokkal többet, mint a kinézet, vagy bármi egyéb.
34 ffi
Amíg nekem nem kell hallgatnom, addig végül is mindegy.
A zenei ízlés egy olyan dolog ami alapján le lehet vonni egy rakás (néha jogos, de általában teljesen alaptalan) következtetést a másikról, de ha megismerkedem egy emberrel akinek vonz a személyisége, és akiben látok értéket, akkor tudat alatt az agyam nem szorul rá, hogy a zenei ízlése alapján általánosítsak róla.
Magyarán ha random meghallom ezt a zenét, akkor rögtön arra gondolok hogy ezt biztos tinik, vagy prolik hallgatják, de ha összeismerkedem egy személlyel akit intelligensnek és szórakoztatónak találok, akkor nem fogom hülye prolinak gondolni akkor, ha megtudom hogy ezt hallgatja.
Semennyire. Hallgassa ha tetszik neki.
30 éve vagyok férjnél. Párom szereti a kemény rock-kot, én utálom! Én szeretem az operát, ő gyűlöli!
De vannak közös zenei stílusok amit szeretünk. Például bulikban szinte bármilyen bulizenére táncolunk.
Ha metált akar hallgatni, megkérem szépen, hogy tegye be a fülhallgatót. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!