Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Leszbikus kérdés) Fontos számotokra hogy a párotoknak a tietekhez hasonló zenei ízlése legyen?
Fontosnak nem fontos, de nem hátrány, mert ha fesztiválra, vagy koncertre akarok elmenni, ne mondja hogy nem szereti. Vagy ha csak otthon azt szeretném hallgatni ne álljon a szőr a hátán tőle.
És persze ez fordítva is él.
Nem fontos, de nem hatrany. Tekintettel kell lenni a masikra es ennyi. Azert biztos nem kosaraznek ki senkit, mert mas zenet, filmeket, kajakat szeret.
Ez amugy mitol leszbikus kerdes?
nem fontos, de nem is hatrany.:D nem baj, ha kulonbozik, de nagyon orulok, ha hasonlo a zenei izlesunk.^^
amugy ha a kerdezo leszbikusoktol var valaszt, akkor toluk var, en se ertem miert kell belekotni:D
Nem fontos, de előny ha ugyan azt szereti :) Ha autóban együtt utazunk, otthon takarításnál pk zenét hallgatunk stb.
De amúgy szinte mindent hallgatok ami fülbemászó szóval ez nálam nem szempont.
Aki írta hogy folyton a vagány rockerekre akad rá: mégis hol találsz ilyeneket?o.o
Magamon kívül alig ismerek rockert, akit ismerek meg hetero..
13# szerintem itt talalt olyanokat
Vagyunk paran😇
Bar rajtam kulsoleg nem latszik
Nem baj ha különbözik,de legalább 1-2 előadó egyezhet.Mert ha utazunk ,akkor közösen hallgatunk zenét ,vagy buliba is jobb úgy elmenni.
Én is a rockot preferálom inkább,mellette meg imádom a retró zenét !Kevés ilyen emberrel találkoztam én is.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!