Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lennél olyan fèrfival, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan fèrfival, akinek 40 évesen még mindig nagyon fontos hétvégente eljàrni inni a haverokkal?

Figyelt kérdés

1 ève vagyunk együtt, de mióta ismerem, màr az első naptól megmondta, hogy neki ez fontos, nem nagyon szeretne ezen változtatni.

Minden hètvège, a szombat biztos, néha a péntek is, esetenkènt a vasàrnap. De akkor otthon vagy a haverjànál iszogatnak. Szombaton ki tudja hol. Persze nekem nem mondja, hogy bárban lenne, de nekem kétségeim vannak, nem tudom mit csinàl, nem csal-e meg stb.

Ti bíznàtok egy ilyen férfiben? Ha havonta egyszer egy napot csinálnà,mèg el is fogadnám, de minden hétvègén...Csak én èrzem ìgy, hogy egy 40 èves fèrfi esetèben ez gàz?

Engem nem hív, azt mondja csak fèrfiak vannak. Sportol ès onnan a haverjai.

2022. nov. 13. 13:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szombatonként mikor sportolni megy, elmegy 5-kor ès hazatèr 10-11 fele vagy még kèsőbb, fèlig rèszegen.
2022. nov. 13. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Fantasztikusan hangzik. Nem fog amúgy változni, szóval ezt kell eldöntened, hogy neked ez belefér-e vagy inkább szakítasz és keresel olyat, aki mondjuk szívesen tölti veled is a hétvégéjét és nem részegedik le folyton.
2022. nov. 13. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Hétvégente nincs ebből gond , de tudjon magáról .
2022. nov. 13. 14:58
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy lennék együtt. Nekem ez huszonévesen se volt pálya, hogy minden hétvégén taccsra igya magát valaki. Nem egy-egy sörrel van itt a gond, hanem azzal hogy enélkül kb el se tudja képzelni hogy lehet más hétvégi program is. Nem hinném hogy nagyon számítani lehet rá hosszútávon.
2022. nov. 13. 14:58
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Biztos nagyon szerethet téged ha nem veled van,ez nem kapcsolat rúgnàm ki az ilyet...
2022. nov. 13. 15:16
 16/20 Zowie ***** válasza:
84%
Milyen sport? :D Korsó emelgetés? Basszus, még csak 1 éve vagytok együtt és nincs igénye arra, hogy a szerelmével együtt töltse a hétvégét. Ébresztő!! H most nem, akkor szerinted későbbiekben majd veled akar hétvégén programozni?
2022. nov. 13. 15:38
 17/20 anonim ***** válasza:
74%

Félig részeg? 😲

Még inni se tud a pasid? 😂

2022. nov. 13. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Akkor kifejteném szolidan erről a véleményemet, bár egyesek szerint túl sarkalatosan fogalmazok...

Szerintem ez az ember alholista, aki önmagát többre értékeli a kapcsolatánál, ami tulajdonképpen nem is az, csak kúrópajtiság. Lehet ő az ember, aki először ágyba vitte a rántottát és magához édesgetett vacsorával, szexszel, gyertyafénnyel, de valójában ő pontosan az az egoista, büdös szájú bunkó, akinek látszik.

Szóval sajnálom, hogy ennyire kevésre tartod magad!...

2022. nov. 13. 16:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szakítanék ha az ivás fontosabb neki mint a barátnője.
2022. nov. 13. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"màr az első naptól megmondta, hogy neki ez fontos, nem nagyon szeretne ezen változtatni."

"Azt mondta idővel ez változni fog, eddig nem törtènt meg."

🤔

2023. szept. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!