Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél olyan fèrfival, akinek 40 évesen még mindig nagyon fontos hétvégente eljàrni inni a haverokkal?
1 ève vagyunk együtt, de mióta ismerem, màr az első naptól megmondta, hogy neki ez fontos, nem nagyon szeretne ezen változtatni.
Minden hètvège, a szombat biztos, néha a péntek is, esetenkènt a vasàrnap. De akkor otthon vagy a haverjànál iszogatnak. Szombaton ki tudja hol. Persze nekem nem mondja, hogy bárban lenne, de nekem kétségeim vannak, nem tudom mit csinàl, nem csal-e meg stb.
Ti bíznàtok egy ilyen férfiben? Ha havonta egyszer egy napot csinálnà,mèg el is fogadnám, de minden hétvègén...Csak én èrzem ìgy, hogy egy 40 èves fèrfi esetèben ez gàz?
Engem nem hív, azt mondja csak fèrfiak vannak. Sportol ès onnan a haverjai.
Félig részeg? 😲
Még inni se tud a pasid? 😂
Akkor kifejteném szolidan erről a véleményemet, bár egyesek szerint túl sarkalatosan fogalmazok...
Szerintem ez az ember alholista, aki önmagát többre értékeli a kapcsolatánál, ami tulajdonképpen nem is az, csak kúrópajtiság. Lehet ő az ember, aki először ágyba vitte a rántottát és magához édesgetett vacsorával, szexszel, gyertyafénnyel, de valójában ő pontosan az az egoista, büdös szájú bunkó, akinek látszik.
Szóval sajnálom, hogy ennyire kevésre tartod magad!...
"màr az első naptól megmondta, hogy neki ez fontos, nem nagyon szeretne ezen változtatni."
"Azt mondta idővel ez változni fog, eddig nem törtènt meg."
🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!