Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan minden jó nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan minden jó nőt akarok. Vége lesz ennek egyszer?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok újabb komoly kapcsolatba belevágni, mert ahányszor meglátok az utcán egy nagyon vonzó nőt, úgy érzem ha párom lenne nem fekhetnék le vele. Persze ezeknél a nőknél esélyem se lenne, de voltam már életem során 2-3 ilyen kategóriájú hölggyel tehát sose lehet tudni ki jönne össze. Előbb utóbb szeretnék házasodni de ez a “mindenkit meg akarok dvgni” érzés elmúlik valaha?

29F

2023. aug. 30. 00:40
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, te latod jól a vilagot, hallgass batran magadra.

Családot szeretnél, teljesen oké, nem leszel a semmiben lógó érdektelen valaki. Az erről lebeszélni akaró illető és más se lenne a vilagon, ha az őseink is úgy gondolkodtak volna, ahogy ő.

A nőkkel kapcsolatban pedig: valahol természetes, hogy jobban megnézed őket, hoszen nincs most állandó partnered. Vigyázz, ne maradj sokáig egyedül, mert könnyű megszokni.

2023. aug. 30. 05:23
 22/39 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem olyan nőt lenne érdemes keresned, akinek hozzád hasonlóan kihívás a hűség hosszabb távon, azt érzi, hogy - ha nem is folyton, de időnként - lefeküdne egyik másik jó pasival, akivel lehetősége van erre.

Egy ilyen nő is akarhat családot, és lehet, hogy belemenne veled egy nyitott kapcsolatba.

2023. aug. 30. 05:55
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha párkapcsolatban nem érezted ezt, akkor nem lehet, hogy csak annyi a nyitja, hogy ha van, aki kielégít testileg és érzelmileg/szellemileg, akkor nem akarsz már bárkit? Az viszont bizonyos szintig normális, hogy beindul a fantázia - ha nem egyébként nem lesz belőle tett, akkor nincs ezzel gond párkapcsolatban sem.
2023. aug. 30. 06:54
 24/39 anonim ***** válasza:
71%
Neked nem való házasság és gyerek, mert úgyis hétvégi apuka leszel pàr év után. Mèg hűséges típusok ix válnak, nemhogy az olyanok, mint te.
2023. aug. 30. 07:13
 25/39 anonim ***** válasza:
3%

Huszonéves pasiként jó hogy benned van ez az érzés,nyilván.

Nem is az a bajod konkrétan,hogy nem dughatod meg xy-t,hanem a tudat,hogy tilos lenne rámozdulni ha akarnál.

Szerintem maradj az élettársi kapcsolatnál, gyereked attól lehet. De a házassággal nem 3-5évet kell kibírni, hanem 30-50et, ugyanazzal, akkor is ha beteg,akkor is ha öreg.

Szerintem ma már ez felesleges kényszer, régen az anyagi haszon miatt volt értelme a házasság intézményének.

Élhettek családként papír nélkül is, és pszichológiailag benned sem lesz a tudat, hogy te házas vagy,neked mindent tilos.

2023. aug. 30. 08:26
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kis fuckboyok ne alapítsanak már családot lécci.
2023. aug. 30. 09:44
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Biztos 29 vagy? 38-40 éveseknél szokott ez előjönni
2023. aug. 30. 11:14
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

Èn rengetegszer ugyan ezt èreztem

Mikor baràtnőm lett ès sètàltunk az utcàn mindig olyan lànyok sètàltak velünk szemben akik sokkal jobban tetszettek ès vonzottak mint az akkor aktuàlis baràtnőim.

Ez nagyon frusztràlò volt ès sokszor kihatott a kapcsolatra.

Mikor singli voltam sokkal kevesebb ilyen volt.

Pedig szedtem fel jò pàr jò nőt,a bulis korszakaimban de ezek mindig rövid tàvù dolgok voltak mert nem tudtam megfelelni az irreàllis elvàràsoknak.

Sajnos az összes komoly kaocsolatomnàl ezt èrzem, hogy vannak nők akik sokkal jobban izgatnak, akiket az utcàn làttam ès bàrcsak velük lehetnèk komoly kapcsolatban.

2023. aug. 30. 11:37
 29/39 A kérdező kommentje:
Egyáltalán azt sem értem hogy miért kell megragadni az elavult monogám házasságnál. Hadd fekhessen le mással is a férfi és attól még lehet jó családapa, mert utána visszamegy a családhoz, akár még tudnia se kell erről a nőnek ha nem akar. A nők amúgysem igénylik annyira a szexet, így a férfi kielégül, nem kell megcsalnia a nőt és hazudni…
2023. aug. 30. 11:46
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján inkább ne legyél házas. Sok nő ugyanannyira igényli a szexet, csak náluk - általában - érzelmek is kellenek hozzá, nem elég a látvány. Ha egy kapcsolatban már nincs szex, pedig volt, az általában annak a jele, hogy máshol van gubanc. Pl. haragszik vagy elhanyagolva érzi magát. Ezt egy harmadik nem megoldja, hanem tönkreteszi.
2023. aug. 30. 12:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!