Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan minden jó nőt akarok. Vége lesz ennek egyszer?
Képtelen vagyok újabb komoly kapcsolatba belevágni, mert ahányszor meglátok az utcán egy nagyon vonzó nőt, úgy érzem ha párom lenne nem fekhetnék le vele. Persze ezeknél a nőknél esélyem se lenne, de voltam már életem során 2-3 ilyen kategóriájú hölggyel tehát sose lehet tudni ki jönne össze. Előbb utóbb szeretnék házasodni de ez a “mindenkit meg akarok dvgni” érzés elmúlik valaha?
29F
Kérdező, te latod jól a vilagot, hallgass batran magadra.
Családot szeretnél, teljesen oké, nem leszel a semmiben lógó érdektelen valaki. Az erről lebeszélni akaró illető és más se lenne a vilagon, ha az őseink is úgy gondolkodtak volna, ahogy ő.
A nőkkel kapcsolatban pedig: valahol természetes, hogy jobban megnézed őket, hoszen nincs most állandó partnered. Vigyázz, ne maradj sokáig egyedül, mert könnyű megszokni.
Szerintem olyan nőt lenne érdemes keresned, akinek hozzád hasonlóan kihívás a hűség hosszabb távon, azt érzi, hogy - ha nem is folyton, de időnként - lefeküdne egyik másik jó pasival, akivel lehetősége van erre.
Egy ilyen nő is akarhat családot, és lehet, hogy belemenne veled egy nyitott kapcsolatba.
Huszonéves pasiként jó hogy benned van ez az érzés,nyilván.
Nem is az a bajod konkrétan,hogy nem dughatod meg xy-t,hanem a tudat,hogy tilos lenne rámozdulni ha akarnál.
Szerintem maradj az élettársi kapcsolatnál, gyereked attól lehet. De a házassággal nem 3-5évet kell kibírni, hanem 30-50et, ugyanazzal, akkor is ha beteg,akkor is ha öreg.
Szerintem ma már ez felesleges kényszer, régen az anyagi haszon miatt volt értelme a házasság intézményének.
Élhettek családként papír nélkül is, és pszichológiailag benned sem lesz a tudat, hogy te házas vagy,neked mindent tilos.
Èn rengetegszer ugyan ezt èreztem
Mikor baràtnőm lett ès sètàltunk az utcàn mindig olyan lànyok sètàltak velünk szemben akik sokkal jobban tetszettek ès vonzottak mint az akkor aktuàlis baràtnőim.
Ez nagyon frusztràlò volt ès sokszor kihatott a kapcsolatra.
Mikor singli voltam sokkal kevesebb ilyen volt.
Pedig szedtem fel jò pàr jò nőt,a bulis korszakaimban de ezek mindig rövid tàvù dolgok voltak mert nem tudtam megfelelni az irreàllis elvàràsoknak.
Sajnos az összes komoly kaocsolatomnàl ezt èrzem, hogy vannak nők akik sokkal jobban izgatnak, akiket az utcàn làttam ès bàrcsak velük lehetnèk komoly kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!