Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet már nem érdekli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet már nem érdekli a szex, nekem viszont hiányzik. Mit tegyek, hogy változzon a helyzet?

Figyelt kérdés

18 éve vagyunk együtt és van 3 gyermekünk is. Soha nem volt túl nagyétkű a szex terén, de legalább volt kedve hozzá. Az utóbbi években viszont semmi, szó szerint semmi igénye nincs rá.

Ha felhozom neki, akkor mintha nem is értené, hogy mi a bajom, hiszen nem is olyan rég voltunk együtt. Mikor elmondom neki, hogy mikor, akkor meg kiakad, hogy miért a dátumokon rugózok, ha nincs kedve, hát nincs...

Már ötletem sincs hogy mit tehetnék.

2023. aug. 29. 22:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%

20asnak igaza van, nem szabad olyanokkal lenni, akik rosszak az ágyban.

Általában a nő nem akar szexelni, mert a párjuk nem okoz nekik minden alkalommal orgazmust, ezért még jó, hogy nincs igényük rá.. de egy pasinál? Szerintem ez a férfiklimax, csökken a tesztoszteron a szervezetében. Az a "dugj többet" hormon. Önkielégít? Ha nem, akkor tuti klimax és a házasságotok érdekében menjen el, ha viszont igen, akkor csak veled nem akar. Ilyenkor új közegre van szükségetek, ahol látja, hogy kapós lennél, gyerek nélkül ki kell mozdulni és maradj majd egy kicsit egyedül a pultnál csiniben.

2023. aug. 30. 07:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

#18 vagyok. A félreértések elkerülése végett közlöm, van orgazmusom. A férjem figyel erre, átlag 2 is szokott lenni.

Ennek ellenére nem kívánom a szexet, és az orgazmus ha nincs is, nem hiányzik. Azért írtam, önkielégíteni se szoktam. Egyszerûen nem kívánom az orgazmust se. Nem rossz érzés, de nem hiányzik egyáltalán.

2023. aug. 30. 07:19
 23/26 anonim ***** válasza:
22-es miért nem kéred meg a férjedet, hogy fizessen bébiszittert vagy bejárónőt? Heti 1x ki lehet gazdàlkodni és akkor te is tudnál kicsit magaddal foglalkozni.
2023. aug. 30. 08:36
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 Kösz a tanácsot, de nem én írtam ki a kérdést. Én szexelek így is a férjemmel, nem kell más kérdése alatt megoldani a problémáimat. Ahogy a gyerekek nônek és önállósodnak, úgyis javul majd a helyzet.
2023. aug. 30. 09:15
 25/26 anonim ***** válasza:
44%
Fogyjál le, új frizura, ribisebb ruhák, szexibb fehérneműk...
2023. aug. 31. 12:51
 26/26 anonim ***** válasza:
A férjed hány haverja próbált már megfektetni?
aug. 4. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!