Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjemet már nem érdekli a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemet már nem érdekli a szex, nekem viszont hiányzik. Mit tegyek, hogy változzon a helyzet?

Figyelt kérdés

18 éve vagyunk együtt és van 3 gyermekünk is. Soha nem volt túl nagyétkű a szex terén, de legalább volt kedve hozzá. Az utóbbi években viszont semmi, szó szerint semmi igénye nincs rá.

Ha felhozom neki, akkor mintha nem is értené, hogy mi a bajom, hiszen nem is olyan rég voltunk együtt. Mikor elmondom neki, hogy mikor, akkor meg kiakad, hogy miért a dátumokon rugózok, ha nincs kedve, hát nincs...

Már ötletem sincs hogy mit tehetnék.

2023. aug. 29. 22:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
#10 ha nem derült volna ki csak jelzem hogy férfi vagyok.
2023. aug. 30. 00:09
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Ennyi év után egyszerűen unalmas a szex. Már mindent kitalál az ember, csak ne kelljen szexelni. Ez egy ilyen dolog.
2023. aug. 30. 01:00
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom hogy ki hogy van vele, de szerintem általánosítani nem lehet. Én a mai napoig kivánoma párom 18 év után is . Hiába változtunk szeretek a testével játszani, s ha van rá lehetőségem akkor örömet/élvezetet okozni... mégha ritkán is . Szóval szerintem nem unalmas a szex azzal akit szeretünk.
2023. aug. 30. 01:04
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lehetne általánosítani, beszélgetni sem lehetne. Ha minden dolog egyedi lenne, nem lehetne tájékozódni. Az általánosítás evolúciós szükségszerűség. És a tapasztalat azt mutatja, hogy megunják egymást a felek.
2023. aug. 30. 01:07
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Nam gondolom hogy ez vagy feket vagy fehér lenne. Általánosítás alatt pedig azt értem hogy nem lehet ezt ennyire legyszerűsítani, hogy mindenki előbb vagy utóbb megunja a szexet.

Beszélgetni természetesen lehet :D

2023. aug. 30. 01:12
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
De le lehet. A nagy többség egyszerűen megunja a párját. A férj elvesz egy csinos nőt, pár év múlva egy kövér tehén van ott helyette. Ez az általános. És lehet általánosítani.
2023. aug. 30. 01:15
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
Az biztos hogy változunk , öregszünk. De hogy nem lesz minden nő kövér tehén az biztos .
2023. aug. 30. 01:32
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Mit lehet tenni? Nem tudom. Nem cserélünk?

Nálunk fordítva van. A férjem igényli a szexet olyan heti kétszer, én meg nem kívánom.

És nem, nem ôt unom, senki más se érdekel. Az utcán se tetszik senki, és maszturbálni sincs igényem. Egyszerûen egy fölösleges nyûg lett a szex. Olyan, mint a mosogatás.

És bármilyen hihetetlen, a fentiek ellenére én szeretem a férjemet. És mindezek ellenére megvan a heti két szex, mert tudom, hogy ez fontos neki, és örömet okozok. De ha nekiállna valaki kérdezgetni, hogy mire vágyom, meg fétisek... Hát komolyan. Ha ôszinte lennék, arra vágyom, hogy ne kelljen csinálni. Nemhogy még akrobatikázzunk, meg nyújtsuk el mindenféle bohóckodással. Inkább essünk túl rajta gyorsan.

2023. aug. 30. 02:44
 19/26 anonim ***** válasza:
80%

Ja, ha említenem kéne valamit, hogy mitôl lenne több kedvem szexelni:

Mivel a szex is házimunka szintre süllyedt, kb. olyan ez egy átlag napon, mikor reggel fél 7 óta talpon vagyok, reggeli a gyerekeknek, öltöztetés, vinni oviba, suliba, rohanás munkába, rohanás a gyerekért, bevásárlás, vacsikészítés, házi feladat ellenôrzése, fürdetés, meseolvasás, altatás, utána mosás, ruha elpakolása, elôkészületek holnapra, és mire észbe kapok, éjjel 10 vagy 11 óra. Végre lenne egy szusszanásnyi idôm magamra, bekuckózni egy könyvvel és olvasni egy órát mielôtt alszom. De mivel hullafáradt vagyok, maga az alvás gondolata is nagyon hívogató.

Erre a férjem jön és azt mondja∶ ”nincs kedved elmosogatni ezt a 12 fôre való étkészletet és nagy halom zsíros lábast a kedvemért?” (Értsd∶ simogatni, bújni kezd).

És mivel szeretem ôt, halk sóhajjal teszem félre a könyvemet és kezdem fáradtan a mosogatást (értsd∶szexet), miközben lopva az órára sandítok. És mikor végeztünk, ismét az órára nézek, és újabb sóhajjal nyugtázom, hogy ma se volt idôm olvasni, hogy ma se lesz már idôm rendesen kialudni magam, és holnap kezdôdik a taposómalom elôrôl.

Szóval ha azt szeretné valaki, hogy több kedvem legyen "extra házimunkára", ne fétisekkel meg idióta kellékekkel jöjjön, hanem vegyen le a vállamról más házimunkát. Keljen néha ô reggel korábban, és készitse, vigye a gyerekeket, hogy én egy órával tovább alhassak. Vegye át az esti fürdetés, etetés, altatás rutint, hogy legyen néha nekem is egy órám magamra csukni az ajtót, olvasni vagy amit szeretnék.

Ne éjjel 11-re idôzítse a szexet, mikor tudja, hogy aznap 6-kor keltem és már hulla vagyok, inkább ha lehetne, segíteni, hogy hamarabb ágyba kerüljenek a gyerekek, és korábban nekiállni, vagy inkább nyugis napon, délután vagy hétvégén... Ilyesmi

2023. aug. 30. 03:26
 20/26 zsozsi123 válasza:
25%
Hát kedves utolsó ez hülyeség. Leszek én a g€#ci, és leírom. Ha a férjed megdugna, de úgy rendesen akkor nem akarnál “túl esni rajta gyorsan” és egyáltalán nem tekintenél a szexre mint valami “házimunkára”. Érdekes az én feleségemnek nincs problémája azzal, hogy meg kell fürdesse a gyerekeket vagy el kell mosogasson este a fárasztó nap után. Mondjuk én meg is dugom rendesen :) Ha egy nőnek problémája van 98% hogy vagy menstruál vagy nincsen megdugva normálisan.
2023. aug. 30. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!