Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Létezik, hogy mindenben hazudott?! Pl: Vállalkozó, de nem dolgozik. Nincs pénze. Nem volt kapcsolata. Nincsenek barátai, miközben velük találkozott. Nem volt olyan helyeken amikről beszélt, stb.
Nagyon jó a dumája, eszméletlenül megnyerő, sokat beszél, érdekes témákról, de 1 hete kezdem érezni, hogy semmi se volt igaz!
Pl: Reggel mondja, hogy ma dolgozni megy, aztán a barátaival elmegy ide-oda, majd a nap végén előadja az egészet, részletesen beszél mindenről. A múltjáról is beszél, exekről, akikkel a tengerparton nyaralt, meg eljegyzett, meg itt-ott volt nyaralni, akkor a barátairól, akikkel eljár szórakozni.
Na most a poén, hogy egy rokonával beszéltem, és azt mondja, hogy ebből semmi sem igaz! Konkrétan rákérdeztem, hogy a Dáviddal tegnap voltak moziba, erre a rokon közli, hogy nincs semmiféle Dávid. Akkor kérdezem a tengerről, közli, hogy csak Szlovákiában volt külföldön. Az exek nevét is mondtam, erre közli, hogy ilyen sose volt, sose találkozott velük.
Próbáltam bizonytékot kérni, de nem tud képeket mutatni, mert "költözéskor elveszett", Dávidot nem tudja bemutatni, mert külföldre ment, munkahelyéről se tud mutatni semmit, mert "egyéni vállalkozó".
Most ti kinek hinnétek?
Akkor a nénikéje mar most lebukott hogy hazudott mert Dávid igenis létezik.
De a barátod is hazudik, mert ha 3 generációs hazban laknak a szüleivel, akkor sosem költözött, magyarul nem veszhettek el költözéskor a fotók.
Szerintem nézz utana googliban hogy mit jelent a belsőépítész.
Egy belsőépítész igen sok időt tölt a gép előtt tervezéssel.
Kamuzik a drága.
Ha valaki egy háztartásban él valakivel, akkor azért feltűnne neki, ha nem lenne otthon 1-2 hétig, mert éppen nyaral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!