Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Létezik, hogy mindenben hazudott?! Pl: Vállalkozó, de nem dolgozik. Nincs pénze. Nem volt kapcsolata. Nincsenek barátai, miközben velük találkozott. Nem volt olyan helyeken amikről beszélt, stb.

Figyelt kérdés

Nagyon jó a dumája, eszméletlenül megnyerő, sokat beszél, érdekes témákról, de 1 hete kezdem érezni, hogy semmi se volt igaz!

Pl: Reggel mondja, hogy ma dolgozni megy, aztán a barátaival elmegy ide-oda, majd a nap végén előadja az egészet, részletesen beszél mindenről. A múltjáról is beszél, exekről, akikkel a tengerparton nyaralt, meg eljegyzett, meg itt-ott volt nyaralni, akkor a barátairól, akikkel eljár szórakozni.

Na most a poén, hogy egy rokonával beszéltem, és azt mondja, hogy ebből semmi sem igaz! Konkrétan rákérdeztem, hogy a Dáviddal tegnap voltak moziba, erre a rokon közli, hogy nincs semmiféle Dávid. Akkor kérdezem a tengerről, közli, hogy csak Szlovákiában volt külföldön. Az exek nevét is mondtam, erre közli, hogy ilyen sose volt, sose találkozott velük.

Próbáltam bizonytékot kérni, de nem tud képeket mutatni, mert "költözéskor elveszett", Dávidot nem tudja bemutatni, mert külföldre ment, munkahelyéről se tud mutatni semmit, mert "egyéni vállalkozó".

Most ti kinek hinnétek?

2023. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
69%
Priviben dumáljatok, uncsi, nem a ti magánéletetek a téma!
2023. aug. 29. 09:56
 32/48 anonim ***** válasza:
53%
31. Oké, jogos!
2023. aug. 29. 10:07
 33/48 anonim ***** válasza:
53%
30. Nem egészen, de nem ez a téma.
2023. aug. 29. 10:08
 34/48 A kérdező kommentje:

Azért ennyire ostobának ne nézzetek :) Ha részletesebben belemegyünk, ránézésre minden tökéletes, drága, márkás ruhákban jár, sok helyen voltunk, de mindig ő fizetett. Ma reggel ránéztem a telóján Dávidra, tényleg leveleznek, Angliai út, most azért marha kellemetlenül érzem magam :(

Reggel elment dolgozni, de a munkájáról semmit se tudok, egyéni vállalkozó, nem helyhez kötött, fogalmam sincs merre jár... Úgy összességében jók a sztorijai, igaz is lehetne, csak nekem nagyon fura, hogy a rokon egész mást mond.

Nem tudom mit csináljak, nekem valahogy nem annyira fér bele, hogy nyomozzak utána, az olyan ciki.

2023. aug. 29. 10:11
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdezd meg hogy mire vállalkozik.
2023. aug. 29. 10:26
 36/48 anonim ***** válasza:
84%
Csak nehogy egyszer a rendőrség verjen fel éjszakai álmodból.
2023. aug. 29. 10:39
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Hú, a telefonnézegetés nem oké, én pl. nem ilyesmit tanácsoltam, csak figyelj, miket mond, és kérdezgess bele jobban! Előbb-utóbb lesz vmi ellentmondás, ha kamus, belezavarodik majd valamibe. Úgy érzed, hogy valami nem stimmel, nem biztos, hogy totál hazugság, tehát pl. a Dávid barátja létezik, de nem vele volt moziban/nem is volt mozi. A rokonos beszélgetést meg gondold át még egyszer, mi az, amit valószínűleg tudhat egy közeli rokon, mi az, amit nem feltétlenül! Pl. több éves kapcsolatot igen, de egy 3 hónapos románcot nem biztos. Gyerekkori/közeli barátot igen, időnkénti ivócimborát nem feltétlenül. Utazás tekintetében a családom tudja, hogy nem vagyok külföldön nyaralgatós, de arról fogalmuk se lenne, hogy mondjuk Debrecenben jártam-e már valaha.
2023. aug. 29. 10:48
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rokonaim, hacsak nem közvetlen családtag, akkor semmi ilyesmiről nem tudnának.
2023. aug. 29. 10:49
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elég fura ez a "vállalkozó".

Ezt úgy hasnzálják, mintha ez egyet jelentene a gazdaggal. Pedig semmi sem garantálja, hogy amúgy annyit keresne vele. Mindössze annyit jelent, hogy magánvállalkozó. Na és? A fodrász, a taxis és a magánban órát tartó pedagógus is az.

Illetve hát a vállalkozó az nem egy munka. A fodrász, a taxis, a pedagógus az. A vállalkozó egy státusz amiben amunkát végzi. Azaz ha valkai megkérdezi, hogy "mivel foglalkozol?" akkor az, hogy "vállalkozó vagyok" az egyszerűen nem válasz. Olyan, mintha azt mondaná, hogy "alkalmazott vagyok".

Az meg, hogy valaki a párjának nem mondja el mivel foglalkozik, az elég... fffffura.

Kérd meg, hogy meséljen a munkájáról. Ha termékeket készít vagy forgalmaz, érdeklődj milyen termékek, mutasson meg egyet-kettőt, csak hogy értsd miről is beszél.

Meg hogy hogy néz ki egy munkanapja.

Ez nem kutakodás, ezt ismerkedésnek hívják és amúgy általában kb az első vagy második randi témája kéne, hogy legyen.

Én tuti nem jönnék össze olyannal, akiről azt se tudom mit cisnál.

2023. aug. 29. 10:50
 40/48 A kérdező kommentje:

Belső építész, tehát nem tudom éppen hol, mit csinál, irodája nincs... Na most az, hogy reggel elmegy, aztán mit csinál, kik a munkatársai, fogalmam sincs. Munkásruhát mondjuk sose láttam rajta, meg cementport se, vagy ilyesmit...

A sztorijaiba belekérdezek, de mindig van valami, amitől igaznak tűnik, pl. hogy a barátnőjével voltak már itt, és én belekérdezek hol voltak, erre mondja, hogy ott a másik utcában a cukrászdában, aminek kékek az asztalai, majd a boltba mentek, aminek a lépcsőjén megbotlott, mert nem egyforma magas (aztán megnézzük, és tényleg úgy van).

A szüleinél lakik (3 generációs ház), a nénikéje is ott lakik, tehát közeli rokon, és ő mondta, hogy semmi sem igaz.

2023. aug. 29. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!