Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyok együtt a barátommal. Létezik, hogy mindenben hazudott?! Pl: Vállalkozó, de nem dolgozik. Nincs pénze. Nem volt kapcsolata. Nincsenek barátai, miközben velük találkozott. Nem volt olyan helyeken amikről beszélt, stb.

Figyelt kérdés

Nagyon jó a dumája, eszméletlenül megnyerő, sokat beszél, érdekes témákról, de 1 hete kezdem érezni, hogy semmi se volt igaz!

Pl: Reggel mondja, hogy ma dolgozni megy, aztán a barátaival elmegy ide-oda, majd a nap végén előadja az egészet, részletesen beszél mindenről. A múltjáról is beszél, exekről, akikkel a tengerparton nyaralt, meg eljegyzett, meg itt-ott volt nyaralni, akkor a barátairól, akikkel eljár szórakozni.

Na most a poén, hogy egy rokonával beszéltem, és azt mondja, hogy ebből semmi sem igaz! Konkrétan rákérdeztem, hogy a Dáviddal tegnap voltak moziba, erre a rokon közli, hogy nincs semmiféle Dávid. Akkor kérdezem a tengerről, közli, hogy csak Szlovákiában volt külföldön. Az exek nevét is mondtam, erre közli, hogy ilyen sose volt, sose találkozott velük.

Próbáltam bizonytékot kérni, de nem tud képeket mutatni, mert "költözéskor elveszett", Dávidot nem tudja bemutatni, mert külföldre ment, munkahelyéről se tud mutatni semmit, mert "egyéni vállalkozó".

Most ti kinek hinnétek?

2023. aug. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
6%

17. Ó hát persze! Tele van a világ csupa szív, csupa értelem emberekkel, azért járunk térdig szemétben a valóságban és képletesen. Mennyire igazad van, tényleg nem mindenki az. Csak 5-ből négyen fabatkát sem érnek, csak az egójuk hiteti el velük hogy ők értékesek. Ja hát persze, önmagát mindenki a világ közepének tartja, MINDENKI. :D

Tényleg a konditerembe nem az egófényezésből járnak? Nem azért hogy nyáron trikóba menőzzenek a villamoson? :D Téééényleg nem... Meg nem is azért hogy a csajoknál jobbak legyenek! Ááá, dehogy! Szinte az összes férfi azért akar többnek látszani, hogy a nőknél előnyös helyzetből induljanak. Lehet éppen túrázni, kerékpározni is, csak az nem látványos, meg ott vékony marad a pasi. Róluk elhiszem hogy nem azért csinálják. Mert ugye a nők nem kamuznak. Hagyjuk már!

Egyébként meg fingod nincs ki vagyok, mennyire értékes vagy miket értem el. Annyi biztos hogy nem csak nézek, látok is! :)

2023. aug. 29. 06:06
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt kamus pasi.

Azt mondta hogy megfogadta hogy senkit nem mutat be a szüleinek , pedig náluk lakott.

Mindig csak nálam találkoztunk….

Lehet hogy felesége volt, vagy akármi is lehetett az oka. Sosem tudtam meg.

És szerintem azt is megfogadta hogy 0 Ft-ot fog költeni rám, mert így is lett.

Pedig én szeretem ha egy férfi meg tud hívni egy üdítőre, esetleg nem sajnál 200 ft ot egy szál virágra.

De a legtöbb férfi ezen bukik el, ezért nem jön össze, ezért szakad vége hirtelen. Az elején, az udvarlásnál elvéreznek 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

2023. aug. 29. 06:41
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
22. Udvarlás? Vannak nekik erről mintáik? Vagy a netről tanulják meg? A világ ma már arról szól hogy csak magaddal foglalkozz, csak nagykanállal edd a szórakozást és az élvezeteket, csak azon az oldalon állj ahol nem kell dolgozni, nem kell áldozatot hozni. Az élet összes területén már ez megy! Nyugodtan kamuzhatsz a céljaid elérése érdekében, ha valakinek ez nem tetszik, majd jön a következő! A fiatal generációk már ebben szocializálódnak! Udvarlás... 😂 Ma már a nők nézik hulyének azt a férfit aki komolyan ismerkedne vagy udvarolna! Ehelyett már a harmadik randin meg kell dugni a nőt, mert hogy nem pazarolnak időt olyan férfire aki nem hozza a szexuális elvárásokat! Udvarlás... 😂 Azt fogadni is tudni kellene!
2023. aug. 29. 08:51
 24/48 anonim ***** válasza:
68%
Mi az, bal lábbal keltél fel?
2023. aug. 29. 08:55
 25/48 anonim ***** válasza:
20%
Nem, csak unalmas visszanézni a világra, mekkora kamu és képmutatás az egész! Nemrég jöttünk haza egy csoportos kirándulásról, hát azt hiszem ez volt az utolsó! Gusztustalanok az emberek, nem részletezem. Álhumanizmus, kamu, mesterkélt jópofizás mindenhol. Baromira mindenki álarcot visel, de azt mondom lehet ettől elviselhető még az élet. Inkább ne is vegyék le.
2023. aug. 29. 09:02
 26/48 anonim ***** válasza:
36%
És ez neked újdonság? Én is látom mi folyik, de azt is érzékelem, hogy vannak még olyan emberek akik jószándékúak, sőt túlontúl jóhiszeműek, idealisták. Erősen kell szűrni az biztos, meghúzni keményen a határokat, de megéri.
2023. aug. 29. 09:12
 27/48 anonim ***** válasza:
62%
Én az utóbbi vagyok, most változom és ez fájdalmas. Az már kezd jól menni hogy egy lépés távolságot tartok mindenkitől!
2023. aug. 29. 09:23
 28/48 anonim ***** válasza:
62%
Majd ki fog alakulni ez, csak idő kell. Kitartás!
2023. aug. 29. 09:27
 29/48 anonim ***** válasza:
21%
Hát ja, csak így pint a lényeg veszik el. Sajnos távolodom a családomtól is, azt érzem hogy ha felülről nézem, őket is csak a saját érdekeik vezérlik. Az elmúlt 15-20 évben is ki lettem használva.
2023. aug. 29. 09:47
 30/48 anonim ***** válasza:
62%

29, mondjuk ez a komment meg arra ivlágít rá, hogy te is éppúgy magadat tartod a világ közepének. Elzárod magad másoktól, mert a saját egód fontosabb bárminél.

Így pont olyanná válsz, mint ami ellen papolsz itt.

2023. aug. 29. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!