Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne páromat rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne páromat rávenni legyen ambíciózusabb, szorgalmasabb, dolgozzon többet?

Figyelt kérdés

Jelenleg úgy dolgozik, letelik a munkaideje kiesik a kezéből a toll és már jön is haza. Aztán ennyi. Másodállást nem vállal, túlórát sem, semmit sem ami nem kötelező. Itthon sem képzi magát soha. Bezzeg barátnőméknál! Férjét nem is nagyon látja mert mindig maszekol munka után, meg mindig tanul otthon valamit, igaz ők vitték is valamire, új épitésű házban laknak, Audijuk van exotikus helyeken nyaralnak. Ezt hiába mondom pàromnak azt mondja ő nem fog megszakakadni, ha több pénzt akarok vállaljak én masodállást ő inkább pihen munkaidőn kívül.

Hogy tudom megváltoztatni a gondolkodását?

2023. aug. 27. 18:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak nem egyforma az értékrendetek. Hosszú távon egyre több súrlódás lesz, hiszen már most sem működik úgy, hogy az neked megfelelne. Kár a megváltozást erőltetni. Mindkettőtöknek hasonló felfogású társ mellett boldogabb élete lenne.
2023. aug. 27. 21:59
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kérdező, hajrá. A férjem barátja is hajtott. 3 éve kifizették a lakáshitelt, vettek egy új autót hitelre. 2 éve temettük. Ott maradt a felesége egy 11 éves kislánnyal. Szóval hajrá.
2023. aug. 27. 22:20
 23/37 anonim ***** válasza:
82%
Nemnem. Nem volt oltva egyszer sem. Munkahelyi egészségkárosodás, árnyaltan fogalmazva.
2023. aug. 27. 22:29
 24/37 anonim ***** válasza:
60%
Már megbocsáss, 23, ezt most miért kellett? Vagy a hülye politikusok jönnek vagy az oltásellenesek. De miért kell ezt idekeverni?
2023. aug. 27. 22:32
 25/37 anonim ***** válasza:
13%
25. Te soros tagadó!
2023. aug. 28. 08:29
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd békén, keress más személyt.
2023. aug. 30. 21:26
 27/37 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a "Rém rendes család" Peggyje jutott eszembe rólad.

Az egyik részben Peggy azt mondja a férjének: "Al, nem élünk meg egy fizetésből". Mire Al arca felragyog: "Nahát Peg, el akarsz menni dolgozni?" Mire a feleség: "Dehogy! Neked kell még egy állást vállalnod".

2023. aug. 31. 21:35
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

27

Ha végig olvastad volna a kommenteket, láthattad volna, hogy dllgozik! Még tobbet is mint a pasi!

Kérdező! Hagyd el ezt a lusta herét.

2023. aug. 31. 21:50
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Láttam, hogy dolgozik. De miért a másikat hajtja? Ha ő dolgozni akar, akkor dolgozzon. A másikat meg hagyja élni. Nem a tulajdona a párja sem nem a rabszolgája.
2023. aug. 31. 21:56
 30/37 anonim ***** válasza:
0%

29

Igen. Es ott van, hogy a csaj minden pluszt bevállal, a pasi meg nem??? Hat, ez mi? 😀 A pofám leszakad. A nő rakja össze a pénzt a minőségi kozos életre, a csávo, meg ellébecol egy nelohelyen? A vőlegényenmel mi is fullba 2 állasba toljuk, ha jovore hazat szeretnénk, nem mucsaröcsögén. Be is b*szna, ha csak én tepernék...

2023. szept. 1. 05:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!