Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne páromat rávenni legyen ambíciózusabb, szorgalmasabb, dolgozzon többet?
Jelenleg úgy dolgozik, letelik a munkaideje kiesik a kezéből a toll és már jön is haza. Aztán ennyi. Másodállást nem vállal, túlórát sem, semmit sem ami nem kötelező. Itthon sem képzi magát soha. Bezzeg barátnőméknál! Férjét nem is nagyon látja mert mindig maszekol munka után, meg mindig tanul otthon valamit, igaz ők vitték is valamire, új épitésű házban laknak, Audijuk van exotikus helyeken nyaralnak. Ezt hiába mondom pàromnak azt mondja ő nem fog megszakakadni, ha több pénzt akarok vállaljak én masodállást ő inkább pihen munkaidőn kívül.
Hogy tudom megváltoztatni a gondolkodását?
Nekem a "Rém rendes család" Peggyje jutott eszembe rólad.
Az egyik részben Peggy azt mondja a férjének: "Al, nem élünk meg egy fizetésből". Mire Al arca felragyog: "Nahát Peg, el akarsz menni dolgozni?" Mire a feleség: "Dehogy! Neked kell még egy állást vállalnod".
27
Ha végig olvastad volna a kommenteket, láthattad volna, hogy dllgozik! Még tobbet is mint a pasi!
Kérdező! Hagyd el ezt a lusta herét.
29
Igen. Es ott van, hogy a csaj minden pluszt bevállal, a pasi meg nem??? Hat, ez mi? 😀 A pofám leszakad. A nő rakja össze a pénzt a minőségi kozos életre, a csávo, meg ellébecol egy nelohelyen? A vőlegényenmel mi is fullba 2 állasba toljuk, ha jovore hazat szeretnénk, nem mucsaröcsögén. Be is b*szna, ha csak én tepernék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!