Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne páromat rávenni legyen ambíciózusabb, szorgalmasabb, dolgozzon többet?
Jelenleg úgy dolgozik, letelik a munkaideje kiesik a kezéből a toll és már jön is haza. Aztán ennyi. Másodállást nem vállal, túlórát sem, semmit sem ami nem kötelező. Itthon sem képzi magát soha. Bezzeg barátnőméknál! Férjét nem is nagyon látja mert mindig maszekol munka után, meg mindig tanul otthon valamit, igaz ők vitték is valamire, új épitésű házban laknak, Audijuk van exotikus helyeken nyaralnak. Ezt hiába mondom pàromnak azt mondja ő nem fog megszakakadni, ha több pénzt akarok vállaljak én masodállást ő inkább pihen munkaidőn kívül.
Hogy tudom megváltoztatni a gondolkodását?
12
Miert idiota?????? Mert szorgalmas? Es mert elvarna visszafele?
Szorgalmas?
Te nem ismered a szó jelentését.
Inkább egy rabszolga tartó.
Hát nézd, azt mondom, hogy sehogy
Komolyan sehogy
Egyébként nem tudom, hogy minek kéne másodállásban dolgoznia, ha egyébként nincs rá szükség, ezt nem értem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!