Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne páromat rávenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne páromat rávenni legyen ambíciózusabb, szorgalmasabb, dolgozzon többet?

Figyelt kérdés

Jelenleg úgy dolgozik, letelik a munkaideje kiesik a kezéből a toll és már jön is haza. Aztán ennyi. Másodállást nem vállal, túlórát sem, semmit sem ami nem kötelező. Itthon sem képzi magát soha. Bezzeg barátnőméknál! Férjét nem is nagyon látja mert mindig maszekol munka után, meg mindig tanul otthon valamit, igaz ők vitték is valamire, új épitésű házban laknak, Audijuk van exotikus helyeken nyaralnak. Ezt hiába mondom pàromnak azt mondja ő nem fog megszakakadni, ha több pénzt akarok vállaljak én masodállást ő inkább pihen munkaidőn kívül.

Hogy tudom megváltoztatni a gondolkodását?

2023. aug. 27. 18:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen különböző a munkához való hozzáállásotok, máshogy kezelitek a pénz fontosságát. Nem mondom, h egyik vagy másik a jobb, mind a kettőnek van előnye is, hátránya is (én inkább olyan fajta vagyok, mint te), de ha ebben ennyire különböztök, az hosszú távon el fogja lehetetleníteni a kapcsolatot. Tapasztalat.
2023. aug. 27. 19:23
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
A helyében kidobnálak, mert idi.ta vagy :D
2023. aug. 27. 19:36
 13/37 anonim ***** válasza:
7%

12

Miert idiota?????? Mert szorgalmas? Es mert elvarna visszafele?

2023. aug. 27. 19:52
 14/37 anonim ***** válasza:
83%

Szorgalmas?

Te nem ismered a szó jelentését.

Inkább egy rabszolga tartó.

2023. aug. 27. 19:55
 15/37 anonim ***** válasza:
82%

Hát nézd, azt mondom, hogy sehogy

Komolyan sehogy

Egyébként nem tudom, hogy minek kéne másodállásban dolgoznia, ha egyébként nincs rá szükség, ezt nem értem.

2023. aug. 27. 19:57
 16/37 anonim ***** válasza:
15%
#14 lehet neked jó a 25nm2-es panel vagy anyáddal lakni, más viszont nem erre vágyik.
2023. aug. 27. 20:40
 17/37 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy, keress hozzádvaló emberkét inkább .
2023. aug. 27. 20:45
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
A helyedben le lépnék és hagynám, hogy normális párja lehessen ennel a férfinak.
2023. aug. 27. 20:59
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem annak kéne a mércének lenni hogy másnak Audija van, meg pálmafás helyen nyaral stb. Attól még lehet az egy szar, boldogtalan kapcsolat.
2023. aug. 27. 21:35
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire más emberre vagysz hagyd szegényt. Örökké elégedettlen leszrl vele. Keress olyat akivel passzolsz. Igaz az elvisz pálmafák alá nyaralni, de lehet sose látod, meg ha gyerek lesz arra se lesz ideje mert mindig a pénz lesz a fontos. De jöhetsz majd a gyakorira ríni hogy nem segít semmit.
2023. aug. 27. 21:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!