Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem kért bocsánatot és semmit sem köszönt meg tőlem a volt párom. Miért?
Másoktól mindig bocsánatot kért, megköszönönt mindent, viszont nekem kb. semmit sem. Néha egy 'köszt' odavágott, de ennyi.
Talán az első hónapban/ameddig meg nem szerzett/ udvarias volt, kedves aztán meg nem.
Igaz vége lett már, de azért még gondolkodok néha rajta. Én mindig illedelmes, tisztességes voltam vele, én meg ezt kaptam. Kicsit zokon vettem, hogy az alapok nem járnak nekem idegeneknek meg igen.

A kapcsolat végéért tisztában vagyok, hogy felelős vagyok. Vállalom is és tudom is miben.
Meg én sem mindent csináltam jól, hibáztam rengeteget. Ő is tett olyan dolgokat a jó értelembe, amit más tudom, hogy nem tett volna meg.

Talán még később visszajövök ide olvasni mindenféle nézőpontot, most elmegyek a "párommal" találkozni. (Már tisztába jöttem én is azzal, hogy nem vagyunk az "igaziak" egymásnak.)
A TÁRSPÓTLÉK(!) fogalma igenis létező jelenség - a mai világban főleg. Rengetegen önmagukat sem találják egzisztenciálisan, nemhogy még egy jól működő párkapcsolatot nyerni...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!