Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt ti elnéztétek volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti elnéztétek volna a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

A barátnőmet megkörnyékezte egy faszi. Szembe ült vele egy asztalnál, ők pedig azt hitték nem láttam vagy hallottam őket, azt hitték egyedül vannak.

A pali mondta a barátnőmnek, hogy kiváncsi mekkorára nőtt meg neki (a fanszőre). Mondta, hogy amikor látta az egyik asztalnál guggolni, szívesen ott lett volna, hogy belásson alá. Majd megkérdezte a páromat, hogy “nincs kedved dugni?”. Erre a barátnőm ideges hangon annyit mondott, hogy “nem tudom” és próbálta terelni a témát.

Most volt kozmetikusnál, azt sem tudom, hogy egyáltalán honnan tudja a férfi, hogy változás történt neki odalent.

Na mindegy, a faszi nyomult tovább és már elkezdte neki mutogatni a szőrét. Vagy háromszor megmutatta, elkezdte ecsetelni neki a kozmetikust, hogy hogyan szedte le, a csávó ezen örömködött, hogy milyen szép, hú de jó.

Odamentem később a barátnőmhöz és számon kértem.

Ezt válaszolta:

“Csak a p*nciszőröm mutattam meg, semmi többet.”

“Csak azért csináltam, hogy lekoptassam, mert nem hagyott békén.”

Ti mit tettetek volna? Ha ez még nem is teljes megcsalás, én a földbe tiporva érzem magamat, mert gyomorforgató, hogy a hátam mögött másoknak mutogatja magát.

2023. aug. 26. 10:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van ilyen.Szomszédasszony a sarokban csőrőlt a szomszédjával,férje meg pár méterre.Aztán eltűntek a szomszéddal egy 20 percre,másnap az asszony azt mondta,hogy lekapta smárolni,de nem hagyta magát.A férj meg bevette.Igaz történet,szemtanú voltam.
2023. aug. 26. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Erre szoktam mondani hogy kamu.
2023. aug. 26. 12:19
 13/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
11%
A pasi nagyon hamar egy stukker csövét érezné a tarkóján. Ha nem áll le úgy sem, akkor gondolja végig, hogy van-e TB-je...
2023. aug. 26. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Pedig vannak ilyen primitív emberek sajnos...

Dobd ki!

2023. aug. 26. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Uncsi...
2023. aug. 26. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:
A csajod az utcán mutogatja magát, mert egy idegen kanos nyomorékot akar lerázni? A hét poénja.
2023. aug. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!