Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ti elnéztétek volna a barátnőtöknek?
A barátnőmet megkörnyékezte egy faszi. Szembe ült vele egy asztalnál, ők pedig azt hitték nem láttam vagy hallottam őket, azt hitték egyedül vannak.
A pali mondta a barátnőmnek, hogy kiváncsi mekkorára nőtt meg neki (a fanszőre). Mondta, hogy amikor látta az egyik asztalnál guggolni, szívesen ott lett volna, hogy belásson alá. Majd megkérdezte a páromat, hogy “nincs kedved dugni?”. Erre a barátnőm ideges hangon annyit mondott, hogy “nem tudom” és próbálta terelni a témát.
Most volt kozmetikusnál, azt sem tudom, hogy egyáltalán honnan tudja a férfi, hogy változás történt neki odalent.
Na mindegy, a faszi nyomult tovább és már elkezdte neki mutogatni a szőrét. Vagy háromszor megmutatta, elkezdte ecsetelni neki a kozmetikust, hogy hogyan szedte le, a csávó ezen örömködött, hogy milyen szép, hú de jó.
Odamentem később a barátnőmhöz és számon kértem.
Ezt válaszolta:
“Csak a p*nciszőröm mutattam meg, semmi többet.”
“Csak azért csináltam, hogy lekoptassam, mert nem hagyott békén.”
Ti mit tettetek volna? Ha ez még nem is teljes megcsalás, én a földbe tiporva érzem magamat, mert gyomorforgató, hogy a hátam mögött másoknak mutogatja magát.
Ha igaz ez a történet, bár szerintem ordas nagy kamu.. akkor csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz.
Ha ilyen buta nővel vagy együtt, akkor te sem a legélesebb(legjobb) kés vagy a fiókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!