Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt ti elnéztétek volna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti elnéztétek volna a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés

A barátnőmet megkörnyékezte egy faszi. Szembe ült vele egy asztalnál, ők pedig azt hitték nem láttam vagy hallottam őket, azt hitték egyedül vannak.

A pali mondta a barátnőmnek, hogy kiváncsi mekkorára nőtt meg neki (a fanszőre). Mondta, hogy amikor látta az egyik asztalnál guggolni, szívesen ott lett volna, hogy belásson alá. Majd megkérdezte a páromat, hogy “nincs kedved dugni?”. Erre a barátnőm ideges hangon annyit mondott, hogy “nem tudom” és próbálta terelni a témát.

Most volt kozmetikusnál, azt sem tudom, hogy egyáltalán honnan tudja a férfi, hogy változás történt neki odalent.

Na mindegy, a faszi nyomult tovább és már elkezdte neki mutogatni a szőrét. Vagy háromszor megmutatta, elkezdte ecsetelni neki a kozmetikust, hogy hogyan szedte le, a csávó ezen örömködött, hogy milyen szép, hú de jó.

Odamentem később a barátnőmhöz és számon kértem.

Ezt válaszolta:

“Csak a p*nciszőröm mutattam meg, semmi többet.”

“Csak azért csináltam, hogy lekoptassam, mert nem hagyott békén.”

Ti mit tettetek volna? Ha ez még nem is teljes megcsalás, én a földbe tiporva érzem magamat, mert gyomorforgató, hogy a hátam mögött másoknak mutogatja magát.

2023. aug. 26. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Azonnal kidobnám. Meg a dugásra invitálásnál sem utasította vissza, csak azt mondta?, nem tudom... hányinger a nőd, ezt nőként írom.
2023. aug. 26. 11:00
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez igaz.. dobjad
2023. aug. 26. 11:01
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Hehh??? Te jó ég, hát én ezt a csajt elzavarnám, de nagyon gyorsan. Csak a szőrét mutatta meg neki?? Jézus, ember, legyen már tartanod!
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha igaz ez a történet, bár szerintem ordas nagy kamu.. akkor csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz.

Ha ilyen buta nővel vagy együtt, akkor te sem a legélesebb(legjobb) kés vagy a fiókban.

5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézném el. Ez hülyeség, hogy csak azért, mert pont hogy vannak férfiak akit ez izgat, szóval már ez is hazugság a részéről, hogy azért mutatta meg, hogy lekopjon. Szóval én ebbe a kapcsolatba már nem látnék több reményt.
2023. aug. 26. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor kidobnam. Rettentő közönséges ez a viselkedés.
2023. aug. 26. 11:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ti így... köztünk jártok-keltek?
2023. aug. 26. 11:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Fú ez mi?Basszus de egy proli viselkedés,legközelebb engedi,hogy megdugja vagy már meg is volt.Ilyen nincs.Jó balek vagy.
2023. aug. 26. 11:40
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Ennyire gagyi mesét hogy találhatsz ki és hogy hiheti el bárki?
2023. aug. 26. 11:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha te ezt végig hallgattad szó nélkűl....kb 2 mondat után oda megyek és helyre teszem a pasit.Szigorúan 8 napon belűl gyógyulót vagy önvedelemnek látszót:)
2023. aug. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!