Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Masnak is ha ideges a parja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak is ha ideges a parja meguti?

Figyelt kérdés
parom ha ideges, megszokott utni. a vallamat, vagy combon rug. massal is van ilyen? hogy tegyem tul magam rajta? beszelni nem lehet vele, nem hagyja utana se abba.azt mondja o ilyen o igy tokeletes. sokszor kart tesz a hazban is

2023. aug. 25. 15:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
csomagolni meg amugy se enged, bezarja az ajtot es ennyi. aztan veszekszunk "verekszunk" vegul megolel es kibekulunk...
2023. aug. 25. 16:10
 12/39 anonim ***** válasza:
88%
Ha nincs otthon rendőrséget hívsz, lelépsz velük együtt és FELJELENTÉST teszel testi bántalmazás miatt! Ha vannak rajtad sérülések nyomai, akkor feltételest kap vagy börtönbe kerül!
2023. aug. 25. 16:13
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy lehet kezelni, hogy ELHÚZOL A FRANCBA! Minél előbb, minél messzebbre. Sürgősen kérj segítséget, mert egyedül nem vagy képes lépni. Még csak nem is látod objektíven a helyzetedet. Ez egy tankönyvi bántalmazó kapcsolat. Mit gondolsz, miért mondja folyton, hogy csúnya és rossz vagy??? Hány éves vagy? Akarsz még élni? Akkor menekülj! Ne nézd, hogy mit hagysz hátra!
2023. aug. 25. 16:25
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy ilyen eset utan nem volna a baratom. De lehet, hogy csak az en heppem, hogy nem szeretem a bantalmazo kapcsit.
2023. aug. 25. 16:26
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
B@szki, akkor hagyd a csomagolást, és lépj le egy szál ruhában, ha kell. Csak nem 0-24 vagytok együtt. Ezt nem hiszem el. Végül megölel és kibékülünk... Ehhh
2023. aug. 25. 16:27
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Én a pasin tenném magam túl az első ütés/rugás után.
2023. aug. 25. 16:36
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

"volt mar hogy addig fojtott hogy elsotetult minden,"

Normális vagy?

Van gyerek? Remélem nincs. Lépj le azonnal. Ha ő lakik nálad, akkor kiszórod a cuccait és zárcsere.

2023. aug. 25. 16:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Minek teszed fel a kérdést, ha benned sincs egy szemernyi szikra, hogy elhagyd. Bárki mondogathatja itt neked, hogy ez nem normális és hagyd el úgy sem fogod. Szakember segítségét kellene kérned, hogy legalább arra a szintre eljuss, hogy le akarj tőle lépni és ne azon rugóz, hogy de hát úgysem kellek senkinek, de bezzeg neki igen.
2023. aug. 25. 16:47
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez így jó, nem kell csinálnod semmit. De hogy válaszoljak is, nem, az én párom sosem emelne kezet rám.
2023. aug. 25. 16:56
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, de sehogyse, hogy miért jobb az, hogy fojtogat, akár lehet oda is eljut, hogy megeroszakol, vagy megöl, mint életed végéig egyedül maradni!

Meg akarsz halni? Akkor miért nem követsz el öngyilkosságot, vagy kéred meg a párocskád, hogy nyírjon ki?

Élni akarsz? Akkor MENEKÜLJ!!!

Nála laksz,amint kilép a házból lépj le rendőrséggel, vagy szülőkkel együtt, testvéreddel, rokonnal, barátokkal!

Ő lakik nálad? Rendőrséget hívj ismét és JELENTSD FEL!

Keress fel pszichológiai segítséget, mint írta a #18-as, olvass nagyon sok önfejlesztő, pszichológiai könyveket emberi kapcsolatokról, személyiségekről, hogy tudd kivel ismerkedsz,hogy résen légy!

Még mindig jobb szingliként életed végéig maradni, mint az, hogy az ibolyákat szagolgasd!

2023. aug. 25. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!