10 hetes terhes vagyok, masodik babamat varom par napja eszre vettem hogy barna folyasom van. Masnak is volt ilyen?! Nagyon ideges vagyok vegette
Most lehet, hogy le leszek pontozva, de ha az orvos tud róla és gyógyszert is szedsz rá, akkor ennél többet nem nagyon tudsz tenni. Én is így voltam, a legtöbb orvos csak legyintett, végül találtam egyet, aki hajlandó volt felírni a Duphastont, vérezgettem amellett is, de szerencsére megmaradt a baba.
Elhiszem, hogy ideges vagy, én is az voltam, de most tényleg nem tudsz többet tenni.
nekem 10 hetesen volt kis vérzésem, utána 6 napig barnás folyás. de persze már az első cseppnél rohantam az Ultrahangra.akkor mindent rendben talált. Rutascorbint kell szednem.
de okozhatja egyébként fertőzés is, vagy kis vérrög, vagy pl ér elpattan, lepény el kezd válni.
Szerencsére azóta elmúlt és minden rendben remélem veled is.
elmentél dokihoz? mi volt?
ja és igen szigoruan pihennem kellett még boltba se mehettem 2 hétig. semmit nem csinálhattam. Wcre zuhanyozni, meg egyszer kétszer beraktam a mosást a gépbe de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!