Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masnak is ha ideges a parja meguti?
Figyelt kérdés
parom ha ideges, megszokott utni. a vallamat, vagy combon rug. massal is van ilyen? hogy tegyem tul magam rajta? beszelni nem lehet vele, nem hagyja utana se abba.azt mondja o ilyen o igy tokeletes. sokszor kart tesz a hazban is2023. aug. 25. 15:29
1/39 anonim válasza:
A kérdés alapján azt hittem te ütöd meg, ha ideges, hogy nyugodjon le!
2/39 A kérdező kommentje:
nem. forditva. ha ideges o engem
2023. aug. 25. 15:32
3/39 A kérdező kommentje:
lassan 30 evesek leszunk 5 eve egyutt vagyunk.
2023. aug. 25. 15:33
4/39 anonim válasza:
A párod nem normális …. Soha semmilyen körülmények között nem elfogadott a viselkedése . 20 éve vagyok a párommal , soha nem emelne rám kezet 👆
Mi az h nem lehet beszélni a pároddal? Én nem kérnék , hanem közölnék … ha nem változat rövid időn belül , akkor jobban teszi h egy életre elfelejt . Bár meggondolandó erősen ilyen emberre érdemes e időt fecsérelned… én kétlem .
5/39 anonim válasza:
Instant szakítóok lenne. A pasim rácsaphat a fenekemre, meg játékosan legyinthet minimális erő nélkül (amennyibem nyilvánvaló a helyzet alapján, hogy én is így veszem, pl ha ideges nem tehet ilyet). A te eseted bőven bántalmazó kategória, menekülj.
6/39 anonim válasza:
Mindenképp szülj neki kettőt gyorsan, mert ilyen minta férfi nem lesz még egy 🤦♀️
Ha komoly a kérdésed, akkor nem tudok mit mondani.
7/39 anonim válasza:
AAzonnal szskits es koltozz el. A parod bantalmazo narcisztikus idiota.
Veszelyes ember. Egyre nagyobb kart okoz majd es vegul megol. Menekulj
8/39 anonim válasza:
Nem akarom elhinni, hogy ahelyett, hogy csomagolnál, kérdést írsz ki ide. Mire vársz? Hogy egyszer tényleg úgy megverjen, hogy anyád se ismerjen rád? Istenem, annyira kár minden szóért...
9/39 anonim válasza:
A kérdező önsorsrontó. Nem bántás, ez tény.
10/39 A kérdező kommentje:
mindig azt mondja en vagyok a hibas, miattam van minden mert rossz ember vagyok. talan emiatt sem akarom elhagyni, csunya is vagyok. senkinek nem kell egy csunya es rossz ember. a masik h nagyon ragaszkodo vagyok.. plane igy 5 ev utan. csalt is mar meg, meg is egyutt maradtam.. de ha feltekeny vagyok is azt mondja felejtsem mar el, regen volt. volt mar hogy addig fojtott hogy elsotetult minden, aztan elengedett es nem ajultam el. nem vagyok kepes elhagyni. amikor kedves azzal szamomra jova teszi a rosszat.. tudom, beteg vagyok en is hogy ezeket igy hagyom. ezert kerdeztem igazabol hogy hogyan lehetne ezeket kezelni, hogy ne idegesitsem fel magam az uteseken...
2023. aug. 25. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!