Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, lányok! Ti mit reagálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha pár hónapos kapcsolatban azt látnátok, hogy a párotok idegen nők fotóit lájkolgatja folyamatosan? Olyan nőkét, akikről lerí, hogy egy magamutogató kis senki, semmi mondanivalója nincs, csak az a hobbija, hogy félmeztelen fotókat oszt meg magáról nagyjából naponta. Zokon vennétek, ha ezt látnátok? Vagy milyen érzés lenne ez számotokra, hogy a párotoknak ez tetszik ?
2023. aug. 25. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

édes kalácsa ...

remélem aki itt válaszolt az soha semmilyen körülmények között sem nézett meg egy j pasit sem neten sem élőben

ugye nem csorgattátok a nyálatokat egy filmsztárral sem ???

2023. aug. 25. 20:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem filmsztárokról, zenészekről stb. beszélek. Olyan típusú közönséges, magamutogató nőkről, akik kiteszik a mellüket, seggüket minden nap, hogy meglegyen a napi lájk, meg persze komment..hogy uhhh, ahhh, csodálatos vagy blablabla. De biztos én vagyok maradi, hogy ez engem taszít. (Látom azért ez másoknak sem normális egy friss kapcsolatban) És most nem a nőkről van szó, hanem az olyan pasikról, akiknek ez ám a valami.
2023. aug. 25. 22:04
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Oke akkor leirom meg egyszer erthetoen. Buta liba vagy ha ilyenekbol ugyet csinalsz.

Na ezert felesleges a kozossegi media.... Pattanj le ra es mindjart nyugisanb lesz az eleted.

2023. aug. 25. 22:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Akkor azt még megkérdezem, hogy ha egy nő kommentelget(ne) pasik f@szfotói alá, hogy "hmm, ez igen, csodaszép dákó" gondolom akkor ez is teljesen oké..ez így normális.
2023. aug. 25. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Mint irtan nem foglalakozok a kozzosegi medias cucokkal

Feleslegesen fusztralna ha hagynam. De mivel kb hidegenhagy igy nem is kell hulyesegen aggodnom.

Manapsag a legtobb ember ahogy te is azon log allandoan insta fb tiktok stb...

Ember hol a valosag es az elet?

60 evesen rajosz makd baromira nem eltel.

2023. aug. 26. 08:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értettél meg. Én pont, hogy nem lógok a közösségi oldalakon folyamatosan. A mostani kapcsolatomban, így pár hónap elteltével szembesültem azzal, hogy a pàrom viszont igen, ott lóg most is. Hogy hiába töltjük együtt az időt tartalmasan és azt gondoltam szeretetben, neki mégis fontos, hogy napi szinten kifejezze tetszését más idegen nők felé.. Itt az ő jelleme volt a kérdés, nem az enyém.
2023. aug. 26. 08:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondolj bele... Ez egy anonim kérdezgetős oldal, pont a bögyös segges csajokra online nyálcsorgató pasikák írogatnak ide olyat, hogy normális, meg Mindenki ezt csinálja, meg ha ezen lovagolsz örökké egyedül leszel. Aha persze, ők vannak egyedül, és várják, hogy majd valakinek ez elég lesz mert "mindenki ezt csinálja". A nagy f--t. Nem mindenki ilyen, van akinek van jobb dolga, és nem akkora ösztönlény, hogy ilyenekre élvezkedik, ezzel tölti napi szinten az idejét.. Sőt, van jobb dolga, mint órákig pörgetni a csajokat és lájkolgatni. Aki szerint mindenki ilyen, az hazudik, hogy a saját megalkuvását könnyebben elviselje, vagy azt, h neki nincs élete és helyette ilyenekkel múlatja az időt.

De szerintem ne itt pattogj a problémádon. Ha szerinted ez elfogadhatatlan, lehet szakítani.

2023. aug. 26. 22:28
 18/18 anonim ***** válasza:
53%

Kerdezo a kepedbe van tolva az egesz cucc persze h rakattannak az emberek. Ha amugy jol megvagytok akkor mit erdekel?

Ja amugy azt vagod h a pasid pl maszturbalis amellett h szexeltek egymassal?

Ezen is kiakadnal? Ja es csak szolok h a bogyos csucsoritos csajokta akik kitettek mindent.

Ezek a mai fruskak borzalmasak... Meg szerencse h en meg normalis idoszakban voltam fiatal...

2023. aug. 27. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!