Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan reagálnátok ha megtudnátok, hogy a barátotok az előző kapcsolatában erényövet hordott, és a barátnője gyakran elfenekelte?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 21:14
2/11 anonim válasza:
Tőlem ilyesmit ne várjon, akár szakító indok is lehet. Szerintem nem egymást keressük egy ilyen emberrel.
3/11 anonim válasza:
Semmit.
Nem tartozik rám, hogy ők hogyan szexeltek, csak akkor lenne releváns, ha velem is szeretné kipróbálni, amibe ezek esetében egyszer belemennék kíváncsiságból, utána meglátnám, mennyire tetszik.
4/11 anonim válasza:
nem tetszene és elgondolkodnék, hogy nagyon nem illünk össze.
5/11 anonim válasza:
Könnyesre röhögném magam, már ezt a kérdést elolvasva is sikerült! 😂 Amúgy passz, amiket eddig írtak. Nem rám tartozik, de annyira nem is az én világom.
6/11 anonim válasza:
Tetszene.
Pont most keresek magamnak egy szexpartnert, (jobban mondva egy szolgát aki csak nyalni fog) aki kedveli az erényövet :D
7/11 anonim válasza:
Nem illenénk össze egy ilyen pasival
8/11 anonim válasza:
Nem tetszene. Én szexben azt szeretem ha a pasi a domináns, én soha nem tudnék domina lenni, neki meg nyilván arra lenne igénye. Úgyhogy nem illenénk össze.
9/11 anonim válasza:
Röhögés nélkül nem bírnám ki 🤣🤣🤣 csak elképzeltem wáá
10/11 anonim válasza:
5-öshöz csatlakozom, ezt is nehezen, röhögve sikerült leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!